Tytöt iltajumpalla.

Olen varma, että kohta elämä on taas helppoa ja kivaa. Ei ehkä huomenna, tai ensi viikolla, mutta kohta. Saadaan kaikki hengittää ilman suodattimia, ei tarvitse vältellä toisiamme. Ollaan me hevoshullut silti melko onnekkaita, kun meillä on hevosystäviä! En mitenkään ymmärrä, miten eläimettömät ihmiset selviävät koronan aiheuttamasta hiljaiselosta.

Sanovat, että koiria menee nyt kaupaksi enemmän kuin koskaan. Myös kitara- ja muut soitinkaupat myyvät jo eioota. Mitenköhän on hevoskaupan laita? Joko ollaan lähdetty lohtuhevosia hankkimaan, vai liekö korona vienyt viimeisetkin haaveet ja rahat? En tiedä. Sen tiedän, että me jo valmiiksi hevoshullut ollaan vaan päivä päivältä hullumpia. Ja se on ihanaa!

Vikaahan tästäkin hommasta löytää aina. On ihmisiä, jotka ratsastavat väärin ja tyhmästi, on ihmisiä, jotka ovat väärässä ja tyhmiä, ja vielä niitä, jotka ovat tyhmiä, väärässä ja ilkeitä. Mutta hei, miltä elämänalueelta niitä ei löydy? Olen varma, että kuorolaisetkin nujakoivat joskus, vaikka tutkistusti onnellisimpia harrastajia ovatkin. Väitän, että mitä enemmän osaa nauttia oman hevosystävänsä seurasta, sitä vähemmän tekee mieli rääkyä kellekään.

Jos vikoja ihan etsimällä etsitään, niin selkäni ei ole ollut ihan normaali nyt suurin piirtein kuukauteen. Mätkähdin reilut kuukausi sitten alas, ei sattunut, mutta sen jälkeen kaikki ei ole ollut ihan kuin ennen. (Heräsin, kun näin Aada Lätin postauksen omasta ranagastaan, jossa oli hiusmurtuma!) Tai sitten selkä on suuttunut siitä, etten ole treenannut oikeastaan mitään muuta kuin ratsastusta. TIEDÄN, OHEISHARJOITTELU ON TÄRKEÄÄ. Mutta kun aina ei ehdi ja/tai jaksa. ANTEEKSI! Menen perjantaina taas osteopaatille, ja jos background ei sillä reissulla oikene, niin taidan piipahtaa oikein ihmislääkärillä. Eläinlääkäri meille onkin jo tulossa, keskiviikkona. Silloin kuvataan Hilpan kintereet varmuuden välttämiseksi. Haluan poissulkea kaikki rakenteessa olevat stiplut, ennen kuin alan suorittaa ”kovaa ajoa ja huonoa hoitoa.” Nyt Hilppa on liikkunut hyvin, mutta jokin aika sitten ei. Hmm. No, kohta en mieti enää mitään!

Rokotteista tuli mieleen, että ei mene varmaankaan kauaa, kun kansainvälinen rokoteohjelma tulee pakolliseksi kaikille HEVOSILLE, jotka käyvät kisoissa tai asuvat isoilla talleilla, jossa on paljon eri tasolla olevia hevosia. Se tarkoittaa sitä, että rokotukset otetaan kahdesti vuodessa. Koska muistini on surkeahko, juhannuksena ja jouluna -muistisääntö on kyllä huippu! Hilppa saa joulurokotuksen 18.12. Sitten on taas hetken aikaa asiat kunnossa! Suosittelen samaa.

Tänään Hilpalla urheili Lapsi! Oli kiva olla vaihteeksi katsomossa möllöttämässä koiran kanssa. Ensi kerralla raportoin keskiviikon ell-käynnistä!

Kivoja kavereita pitää olla sekä ihmisellä että hevosella.