Pilvi uhkaili, mutta me vaan naurettiin sille!

Miten kivaa! Suomeen on saatu ison maailman tyylinen kisa, jossa näkee korkealaatuista este-ja kouluratsastusta. Myöskin puitteet on Ainossa kohdallaan. Jo pelkästään tästä olen niin innoissani, että kyllä nyt kelpaa. Kun sitten torstain pikavisiitin jälkeen muutan alueelle perjantaiaamupäivänä virallisesti kolmeksi päiväksi asumaan, totean, että jumankekka. Täällähän on porukkaa! Luvuista en voi sanoa mitään, mutta kosolti oli katsomossa sakkia! Ja hurraa-huudot kaikuivat, kun Ville Kulkas vetäisi nollaradan Nations Cup -luokassa. Oli se vaan hienoa.

Juulia Jyläs tuli paikalle ihan vaan kannustamaan porukkaa ja kenties antamaan maanmiehilleen pari vinkkiä, ja sekin on aika kivasti tehty. Kysyin Juulialta kävisikö, jos käveltäisiin yhdessä 160-rata, ja hän suostui muitta mutkitta. Näin saatiin Jyläksen ammattitaito välitettyä myös yleisölle. Ihan parasta.

Ihana Juulia Jyläs ja vähintään yhtä ihana Jasmin Ranta-aho Dixoneineen.

Sade, jonka piti värittää koko tapahtuma koko ajaksi, suvaitsi saapua viimeisen luokan puolessa välissä. Ennen sitä kerkesi olemaan jopa kuuma.

Mieleen jäivät:

  • Grimaldi-nimiset miehet, jotka olivat Nations Cup -luokassa ratsimassa, ja ovat NIITÄ GRIMALDEJA!
  • Japanin kruununprinssi Akishino kävi Ratsastuskeskus Ainon NAAPURISSA, AINOLASSA, samaan aikaan kun minä olin Järvenpään maaperällä
  • Luokissa ratsastaneet hirmuisen nuoret tytöt, jotka olivat ROHKEITA, TAITAVIA JA KUNNIANHIMOISIA
  • Erityismaininnan saakoon LAPSISOTILAAKSI nimeämämme ihana nuori neito, jolla oli univormumainen ratsastustakki, ja joka viiletti radalla kuin tuuli. Taitavasti ja kovaa. Hänen oikea nimensä on Aurora Bortolazzi.
  • Ihan uskomaton vaate, joka on siis kisapaita, mutta ihanasti 90-luvun hengessä BODY

Tässä vielä emmin, mutta miksi? Ai niin, bodyhan on niitä asioita 90-luvulta, jotka haluan unohtaa. Kas kun ei olkatoppaukset.

Ja huomenna taas! Tulkaa tekin!