YHTEISTYÖSSÄ: Back on Track

En tietenkään halua väheksyä nuoria, risoja ihmisiä (kenttäratsastajat), mutta viimeistään keski-iässä alkavat jopa ala-asteella saadut tällit vaivata uudestaan. Yhtenä päivänä yksi kolotus, seuraavana päivänä toinen. Alkuperästä ei aina ihan pääse selville, eikä suoraan sanoen kiinnostakaan. Kunhan se ei ole kuolemaksi!

Olisi hyvin kiitollista saada yhteistyökumppaniksi vaikkapa lihasrelaksantti tai kipulääke, mutta nyt joudumme tyytymään maltillisempiin ratkaisuihin. Kieltämättä nämä ratkaisut ovat myös tyylikkäitä, toisin kuin nappeja rouskutteleva täti. Puhun nyt Back on Trackista.

Sain noin viikko sitten koeajoon Back on Trackin RATSASTUSHOUSUT. Luulin jo olevani taivaassa, kun minulla oli upouudet MERINOVILLARATSASTUSHOUSUT (Euro-Star), mutta väärässä olin (molempi parempi!). Back on Trackin KAIKKI materiaalit on rakennettu niin, että QUOTE ”Kankaan mineraalit heijastavat kehon lämpöä takaisin päin, ja infrapunan tasolla takaisin heijastuva lämpö voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja tukee kehon typpioksidin tuotantoa.” NO KYLLÄ KIITOS! Ja kun housut vielä nousevat selkäpuolelta vähän ylemmäs, olen myyty. Aivan uskomattoman ihanat housut ihmiselle, jonka selkä ei ole evoluution kärkikahinoissa. Olen niin onnellinen, että ehdin elää näinkin pitkään, että saan kokea terveyttäni tukevat HOUSUT.

Tässä kuva pelkistä pöksyistä. Tästä näkee hyvin, että selkäpuoli nousee vähän takaa. Reidellä kännykkätasku!
Ja sitten roppaa likoon! Tässä housut ”huippumallin” päällä espoolaisessa ”studiossa”.
Tässä todistajien läsnäollessa uudet housut JA uusi kypärä.

Olen jo pitkään tuuminut, että olisiko myös aika panostaa Back on Trackin polvitukiin. Talvella polvet meinaavat kolottaa siihen malliin, että voisin kaivata niille hieman lämpöä ja läheisyyttä.

Rakas joulupukki: nämä.

Kypäriä ei voi nuoren hevosen omistajalla olla koskaan liikaa! Rehellisyyden nimissä minulla on vasta viimeisen vuoden aikana ollut yli 1 kypärä käytössä. Nyt läksin edistämään joulua, ja hankin ikioman, punaviiruisen Pardus-mallin jo heti. Malli on aika lähellä Lynxiä, joten sopii kaltaiselleni suippopäälle. Ja toki siinä on MIPS-systeemi, joka imitoi ihmisen omaa iskunvaimennusjärjestelmää.

Ihana kypärä!

Entäs hevonen? Sekin saattaa olla keski-iässä ja raihnainen, ja vaikka ei olisikiaan, niin voihan sitä silti helliä. Back on trackin kaikki tuotteet sisältävät sen ominaisuuden, että ne heijastavat ruumiinlämmön takaisin. Niinpä esim. vanha kunnon BoT-verkkoloimi ei ole koskaan huono vaihtoehto päälle laitettavaksi. Hevo kiittää!

Sanovat, että jos tilaa netitse paketin 20.12. mennessä, niin ehtii jouluksi. Epäilen vahvasti, mutta saahan sitä yrittää! Varmaankin aikaisempi parempi. Kaupoissakin varmaan on, mutta täällä ainakin: backontrack.fi

Sellaista heppaa ei olekaan, joka ei tätä haluaisi!