Yhteistyössä Helsinki International Horse Show

Päivää pitkästä aikaa! Ehdin tässä välissä kipaista Grönlannissa ja Islannissa, ja ei, en nähnyt ensmmäistäkään hevosta. Riekon näin. Se on kyllä hieno lintu! Ja lensi läheltä. Kuvaa ei tietenkään ole, joten joudutte tyytymään kertomaani.

Mikäli luulitte, että Kavioliiton tarina on FÖRBI, olette väärässä! Pikku tauko tekee vain hyvää. Pikku tauolla on ollut asia jos toinenkin, syynä toki pirullinen COVID, jonka jokainen varmaan onkin jo kokenut omakohtaisesti. Eikä se piru riittänyt, että ihmiset siitä kärsivät, vaan nyt myös hevoset. Tällä hetkellä näyttäisi olevan liikkeellä myös pääntautia (aina kerran vuodessa), joten muistathan vaihtaa kengät ja mieluiten muutkin vaatteet tallien väliä suhatessasi! Moni tauti leviää juuri kenkien välityksellä.

Tauosta tulikin mieleen: tauolla on ollut myös HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW, joka luojan kiitos palaa taas syksyihimme! Ja sehän on selvä, että siellä ovat myös kaikki kavioliittolaiset yleisössä kirkumassa. Niinpä tohdin heittää teille, hyvät ystävät, tarjouksen, joka saa lompakon tärisemään. Tarjous on 49,50 € (norm. 79,50 €), on lauantai-illan 22.10. Helsingin Olympiakisat 1952 Juhlanäytökseen. Tarjous on voimassa koko kesäkuun eli 1.-30.6. Osta liparisi täältä. Lippunsa ostaneiden kesken arvotaan porukka, jotka pääsevät katsomaan meininkiä KAVIOLIITON OMASTA AITIOSTA!

Kuva: Satu Pirinen/HIHS (Pius Schwizer suorittaa)

Mitäpä kuuluu hevoskatraalleni? Noh: Pullukasta ei ole kuulunut mitään, joten se taitaa silloin voida hyvin. Poppana on päässyt laitumelle ystävänsä Tatin kanssa. Kyvyt Esiin -tapahtumassa ei varsinaisesti tajuttu Poppanan uskomatonta upeutta, mutta ei se mitään, kostamme ensi vuonna.

Poppana missikisoissa. Vanha kuva. (UUSIA TULOSSA, TILASIN JUST!)

Lenni-poika on ollut niin viisas ratsutuksessa Lavikais-Sannalla, että saan olla varsin ylpeä. Toisaalta, en vähempää odottanutkaan: onhan emänä maankuulu Pullukka ja isänä niin ikään mainetta haalinut Levisonn. Upeita molemmat! Näillä näkymin haen pojan Savitaipaleelta sunnuntaina ja vien sen Evitskogiin laitumelle. Siellä se saa miettiä asioita koko kesän kahden ikätoverin kanssa. Syksyllä opetellaan sitten karsinassa asumista ja ratsuhevosen elämää taas vähän lisää.

Noheva nappula Lenni!

No entäs Hilppa sitten! Se on kuulemma heittäytynyt oloneuvokseksi ihan koko sydämestään. Laidun kutsui Hilppaa ja sen ystävää Mustikkaa. Ymmärtääkseni molemmat tytöt on siemennetty kaksi viikkoa sitten, joten tarkistuslaskenta suoritetaan huomenna. Jännää! Jos ei natsaa, otetaan uusiksi kun aika on sovelias. Jos natsasi, ollaan iloisia! Siinä tapauksessa haemme neidon 18.6. ja kuskaamme hänet Savoon.

Yhtään hevosta ei ole tällä hetkellä ratsastettavana, mutta ihan sama! On niin paljon kaikkea hommaa, jota ei ikinä ehdi tehdä, joten kestän kyllä. Kaatopaikka, kierrätyskeskus ja nettikirppikset kutsuvat. Uutisia saan kyllä kasaan, ei pelkoa!

Lomil. t. Hilppa