Petri on tässä kuvassa perä auki.

Kävipä kerran niin, että muuan Kavioliitossa-blogia pitävä nainen havaitsi autossaan keltaisena loimottavan valon. Ei ollut karmeakaan kiire sen kanssa, mutta silti kävin Motomaatissa kysäisemässä missä mennään. Hiukkassuodattimesta oli kyse. Vein auton huoltoon. Siellä sanottiin, että putsaushomma, hinta-arvio 120. Okei! Jos se pitää vaihtaa, mikä on silloin summa? 1000-2000, vastasi jamppa. Oho, no prkl. Hän tosin lisäsi, että hyvin harvinaista on se, että vaihtamaan joutuisi. Olin huojentunut.

Varmaan arvaattekin, mitä seuraavaksi tapahtui? Tuli puhelu, jossa kerrottiin, että pitää se osa sitten kuitenkin vaihtaa, kokonaishinta-arvio 2300. AAAAAAAAAA! MITÄ HELVETTIÄ! Puhelimessa oleva henkilö tiedusteli, että niin, pistetäänkö tulemaan? Mitäpä siinä muuta kuin että kai se on perkele pakko. Sitten alkoi sen päiväinen selvittäminen, että onko tämä todella tämän hintaista ja miten niin. Eräätkin firmat kävin läpi ja selvittelin, jopa kuluttaja-asiamiehen kanssa puhuin. Loppu hyvin, kaikki ihan okei. Summa summarum: huolto otti vastuun epämääräisyydestään ja tuli merkittävästi hinnassa vastaan.

Se on nimittäin melko tärkeä vehje hevosnaiselle tämä auto! Suorastaan ihmettelen miksi hevosnaisille ei ERIKSEEN MYYDÄ PALVELUJA JA JOPA AUTOJA? Meille voisi myydä autoja, koppeja, vetokoukkuja ja ties mitä, ja olisimme kiitollisia asiakkaita. Etenkin, jos kukaan ei yrittäisi koko ajan vedättää. Sillä jos suututat hevosnaisen, olet kusessa. Ilmeisesti autobisnes on NIIN HIENOA, ettei me voida ymmärtää siitä mitään. Pitäkää siis rahanne.

Jäi pikkuisen korpeamaan kuitenkin, koska olin tottunut edellisen automerkin kanssa siihen, että palvelu pelasi TÄYDELLISESTI. Pitääkö minun vaihtaa autoa, jotta saan sen palvelun takaisin?

En nyt tähän hätään keksi muuta, kuin jakoon vaan kaikki työmiehet/naiset, jotka ovat palvelleet hyvin ja ymmärtäväisesti ja järkihinnoilla hevosnaisia. Perustakaamme koko Suomen kattava lista, josta jokainen löytää sopivan autohuollon. Kyseinen korjaamo/huolto voisi saada seinäänsä Kavioliiton logon, joka tarkoittaisi, että tämä on hyväksytty paikka.

Tässä kun tuotekehittelyn tiellä ollaan, niin nyt alkaa kuulkaa olla se hetki, kun perustan nettikaupan. Mitä te sieltä haluaisitte ostaa? Paitoja ja takkeja toki, ehdottomasti satulahuopia, mutta mitä vielä? Kavioliitossa -kampiakseli? Tiskiharja? Pikkuhousunsuoja? Punaviini? KERTOKAA, NIIN MINÄ PISTÄN HÖSSELIKSI!

All hevosnaiset, unite! Ja tyttydydyy: KIRJA ON ENNAKKOTILAUSVAIHEESSA!

Tältä se suurin piirtein näyttää! Ja NYT SE ON VALMIS TILATTAVAKSI ENNAKKOON!!! Kuva: Anna Aalto