Autuas äitiysloma ja kesä! Kattokaa, mikä tienoo <3

Seesteinen on hevosten juhannus! Pullukka on saanut kiimapiikin, ja ultrasta katsotaan huomenissa milloin on EHKÄ passeli hetki siemennykselle. Siihen mennessä on kerättävä itseni ja koira mökin uumenista ja ampaistava takaisin arkeen. Se onkin kiva homma, sillä Pullukka on kovasti ötököiden syömä, ja sain Solhedsin Saijalta verrattomat vinkit miten hoitaa nahka kuntoon. Ihonhoitovinkkiä tulossa tuonnempana teillekin, ammattilaisen suusta!

Hilppa sai puolivuosittaisen rokotuksensa juhannustorstaina, ja siihenhän on hyvä laittaa päälle ainakin parin päivän lepäily. Rokotus voi nostattaa hieman kuumettakin, joten lepo on jees. Hilpan etukaviot ovat tosin yhä sen verran lepattavaiset, että jumppa saa odottaa maanantaihin. Silloin tulee kengittäjä.

Myös Hilpan hännän hankaamiseen sain Saijalta nohevat ohjeet, joten hyvästi nyrhitty häntä, tervetuloa tuuhea lasso!

Frendien kans vapail.

Ensi viikolla onkin napakka paluu harrastuksen pariin. Ainakin neljänä-viitenä päivänä ratsastusta, yhtenä päivänä kaiketi spermanhakua Salosta, ja parina päivänä Pullukan ja Lennin kanssa puljaamista. Ei tule aika pitkäksi! Etenkin kun siinä ohessa pitäisi vielä hoitaa viimeisen viikon työtehtävät. Sitten alkaa loma, ja ennättää vihdoin hosua hevosten kanssa enemmänkin.

Keskiviikkona aloitamme Hilpan kanssa taas estetreenit. Saas nähdä kuinka sujuu meikäläisiltä estehulluttelu ulkoradalla. Tähtäimenä siis omat kisat 10.7., joko ristikkoluokka tahi seuraava. Sen isompiin ei lähdetä vielä. Jännittää kyllä onko Hilppa enää yhtään sitä mieltä, että ratsastushommat on kivoja. Onneksi ratsuttaja käy yhä kerran viikossa.

Huomenna sitten kertoilen mikä on Pullukan tilanne. Siihen asti, hyvät jussinjatkot!

Hilppa, tämä sinul on edessä.