Ilta-auringossa ilakoitiin! Kuva: Anne Jääskö

Vastahan siinä oli sunnuntaina esterata laiteltu, kun Ope jo kiiruhti kysymään, että kiinnostaisko Hilpaa lähteä lähitallille matkoille? On pieni porukka lähdössä Sandbackeniin tutustumaan maastoesteisiin, ja olisi hyödyllistä Hilpalle, jos lähtisi mukaan. Nähtäisiin miten se käyttäytyy kun ei olla kotona. Tokihan, vastasin. Jännää!

(Tähän väliin anekdootinomaisesti kerrottakoon, että Ope sano, että mennään seitsemäksi, lastaus kuudelta. Olin vähän, että huhhuh miten aikasin, mutta okei. Satuin sitten juttelemaan tallikaverin kanssa, että hei arvaa, me lähdetään Hilpan kanssa mukaan huomen aamulla. Kaveri siihen, että ai mihin? No Sandbackeniin, tietty! ”Se on kuudelta illalla se lastaus, ” kertoi kaveri. OK. Tähän lapseni kommentoi, että vain hevosihminen voi olettaa, että maanantaiaamuna lähdetään johonkin kuudelta. Harrastamaan.)

Kun sitten pakkailtiin heppoja ja kamaa autoon, kyselin, että meinaako toinen 4-vuotias olla ihan satulan kanssa. Meinaa, kuulemma, joten pakkasin itsekin penkin. Ajattelin, että vähän kevennellään siinä kentällä jännittyneenä.

Toisella silmät kii, toinen katsoo suoraan kameraan. Kuva: Anne Jääskö

Kuinka sitten yllätyinkään, kun kohteessa laitettiin penkit selkään ja mentiin kentälle. Ope pisti hyppäämään! Mentiin siinä muutama este, mm. KAUHEA LAINE, joka oli ensimmäisellä kerralla Hilpan mielestä liikaa, mutta toisella kerralla ok. Sitten lähdettiin menemään bankettia. Noustiin ensin ylös ja sitten alas. Ylös oli ihan helppo Hilpan mielestä, alas piti vähän miettiä. (Tähän kohtaan anekdootinomaisesti kerrottakoon, että kerran Laakson kentällä menin edesmenneen hevoseni Jaskan kanssa bankettia ja se hyppäsi polvilleen sieltä, minä tipuin, ja suitset jäi käteen. Hevonen laukkasi Laakson sairaalaa kohti. Loppu hyvin.)

Sitten lähdettiin LAMPEEN! Jumankekka siinä oli nelivuotiaat äimänä, mutta menivät lopulta, eikä mitään riehumista ollenkaan!

Kaikki kuvat Anne Jääskö

Sen jälkeen hypättiin ehta maastoeste, tukki! Hilpan pojkvän hyppäsi varman päälle hyvin korkealle, mutta Hilburger hyvin järkevästi ja taloudellisesti. On tärkeää, että ei tuhlaa liikaa energiaa! Kardashian-pylly vaarantuu heti.

Ihana, taloudellinen pikku eläimeni <3 ! Kuva: Anne Jääskö

Olipa mahtava reissu! Ja ilmassa leijui niin hirvittävä määrä Jumalan napanöyhtää, ettei meinannut eteensä nähdä. Uudestaan, sanoi teletappi!

Ryhdikkäästi kesään! Kuva: Anne Jääskö