"Katja hei, ota ihan iisisti! Me hoidetaan!"

”Katja hei, ota ihan iisisti! Me hoidetaan!”

Tässä sitä nyt ollaan! Olen äiti, jonka lapsi osallistuu kilpailuun. Olen ihan varmasti maailman ainoa äiti, jonka lapsi on koskaan osallistunut mihinkään kilpailuun, missään. Olen myös ainoa, joka meinaa pyörtyä lapsensa puolesta. Todellisuudessahan tämä kaikki on vain kivaa, mutta meikä meinaa kuolla. Onneksi on töitä.

Justiinsa saavui jäähallilta. Horse Show’n ydinkonttori muutti sinne perjantaina. Koko viikonloppu siellä on rakennettu pohjaa. Eilen alkoi kaiken muun rakennus, tänään oli jo täysi tohina päällä. Ihaillen seuraan ihmisiä, jotka tietävät täsmälleen mitä pitää tehdä ja missä, vaikka itse olen sekaisin kuin seinäkello. Palaveerasin nopeasti Ylen tv-lähetyksen ohjaajan kanssa ja sovimme asiasta jos toisestakin. Kävimme myös kollegani Teemu Ahteen kanssa harjoittelemassa Suomi 100 -esityksen juontoja. On se nimittäin hieno näky, kun areena on tulvillaan hevosia! Ja suuri osa niistä suomenhevosia vieläpä. On Ypäjä Tarjaa ja ketä meitä oli!

IMG_0863

Pilvi Tuominen sai hetken koko areenan itselleen! Hevonen oli sitä mieltä, että se on vähintä mitä hänelle voi tarjota.

IMG_0862

Kouluratsastajat Bergh ja Ehrnrooth harjoittelemassa Suomi 100 -showta. Tässä ilman hevosia. Ette varmaan huomannut.

IMG_0861

Siinä ne maailmanluokan esteet valmistuu! Arvatkaa miten herkullinen käry! T.Nimim. Tussikin haisee hyvälle

IMG_0860

Vikellysratsu Bridon ottaa löysin rantein, vaikka tippuis komeetta pihaan.

Pystyn vain vaivoin pitämään sisälläni sen kauhun, joka kohoaa jokaisella kerralla kun joku kysyy Pullukasta.

Tänään on viimeisen reenin aika. Kaavailtiin, että rentoa laukkailua pitkin tanteretta, eikös se ole hyvä plääni. Sitten heppa pyykkiin ja toiveet Taivaan isälle, ettei se nuku naamallaan kakassa (usein kyllä nukkuu). Huomenna nimittäin on jo ns. paskat housussa. Mitään ei voi enää ottaa pois! Kaikki on tehty! Lapsi aamulla siis tallille ja itse kyyrylaukkaa jäähallille tehtäviä hoitelemaan. Tosin 10.45 paahdankin jo Yle Puheelle kertomaan kiehtovimpia yksityiskohtia tämän vuoden Horse Show -tapahtumasta. Tänä aamuna oltiin Rva Bottaksen kanssa MTV:n Huomenta Suomessa. Mikäs ihmisen on heräillessä viiden jälkeen, jotta pääsee telsuun. Emilia kisaa huomenna uudella Joli-ratsullaan Lucky Winners-sarjassa iltapäivällä neljän korvilla. Tsempit sinnekin! Saattaapi tosin Bottaksen rouvalla olla kisarutiinia hiukka enemmän kuin Pullukalla ja tyttärelläin.

Raportoin kohteesta taas niille, jotka eivät pääse paikalle. Ja te, jotka pääsette: nähdäääään!

Ja viime hetken liput täältä (muistakaa kopioida linkit suoraan tästä, muuten ei toimi):

Lauantain Kavioliitto 2in1 www.ticketmaster.fi/event/199767?CL_ORIGIN=ORIGIN17

Torstain 19.10. näytös ja perjantain 20.10. molemmat näytökset 99 € www.ticketmaster.fi/event/216835?CL_ORIGIN=ORIGIN17

20.10. Perjantai-illan Kansainvälinen Päänäytös 2in1, yhteensä 69,50 €  www.ticketmaster.fi/event/199759?CL_ORIGIN=ORIGIN19

MOLEMPIIN KUULUU -20% ALEKUPONKI HIPPOSPORTIIN! Sen voi noutaa Hipposportin osastolta koodilla KAVIOLIITTO.

HIHS 2017 kehyksellä