Viihdymme porukassa!

Vanhan kaverin kanssa osuttiin tänään samalle tunnille. Ennen tuntia tietenkin jaariteltiin niitä näitä. Kaveri kertoi olleensa leirillä, jossa vähän väsähti kuuntelemaan leirikolleegan narinaa. Jokaisessa hevosessa oli jotain pielessä. Aloin miettimään itseäni. Voisin lyödä vetoa, että olen itse ollut joskus juuri tuollainen kyynaama. Aina kaikki pielessä. Silloin on kyllä mennyt aika huonosti melkein kaikki. Se on melkoinen itseään ruokkiva koneisto, kun kaikki tuntuu menevän huonosti. Asiathan nimittäin menevät niin kuin menevät, ja me vaan ratkaistaan kuinka suhtaudutaan niihin. Keksimme kaverin kanssa, että aina toiselta löytyy jotain, jonka perusteella “hyvähän sun on”. Aina! Kun sitä hokee tarpeeksi usein, alkaa naurattaa.

Toki on melko rasittavaa itselle, jos huomaa olevansa moinen narisija, mutta vielä rasittavampaa se on oheiskärsijöille. Reippaimmat jaksavat ehdottaa jotain asian korjaamiseksi, mutta sekään harvoin auttaa. Kun kaikki on perseellään, niin ne on perseellään!

Toinen kiehtova tapa on oman ratsastuksen selitteleminen. Käytännössähän tuolloin asiat ovat luisuneet siihen pisteeseen, ettei kerta kaikkiaan jaksa/kehtaa/pysty aloittamaan puhtaalta pöydältä ja alkaa purkamaan kryptoa nimeltä hevonen. Sitten vaan yrittää “hieman ratsastella” ja vituikshan se menee. Sitten selitellään, kun on sitä ja tätä vaivaa itsellä ja/tai hevosella. Tunnistan tilanteen hyvin, olin Pullukan kanssa joskus täsmälleen tässä. En vaan nähnyt/halunnut nähdä, että työllähän sieltä noustaisiin. Onneksi lapseni näki ja alkoi ratsastaa Pullukkaa kuntoon.

Itselleen kannattaa olla hieman raaka. Se poikii monesti kiitoksen sujuvan ratsastuksen muodossa. Ja senhän me kaikki tiedämme miten monta vuotta yhdellä onnistuneella tunnilla elää!

PULLUKKAUUTISIA: Ultrattiin tänään. Kiima ei vielä päällä. Seuraava ultra torstaina. Pikku Lenni ja äitinsä pääsivät suihkuun. Äiti pestiin ja lapsen pylly huljutettiin. Molemmat käyttäytyivät ensiluokkaisesti, jollei lasketa Pullukan KOLMEA KAKKAA ja lapsensa yhtä.

Seikkailu hevosmaassa jatkuu!

Ja sitten takasin laitumelle. Kiireen vilkkaa, kiitos.