Paljon on taas mahtunut yhteen vaivaiseen viikkoon!

Hilppa on elellyt normaalia elämää lääkittynä hevosena. Ihan hyvin on mennyt, hevonen on kulkenut kiltisti ja kivasti. Mutta tokihan yhtenä päivänä tuli viesti: ”HILPAN PÄÄ ON TURVOKSISSA. VOI MUUTEN IHAN HYVIN.” Tällainen viesti tuli tallityöntekijältä.

No voi nyt peeveli. Ei kun tallille. Onneksi kävi pian ilmi, että neiti oli tainnut syödä jotain epäsopivaa aidan alta. Korvan aluset oli turvokkeessa ja kropassa pilkkuja. Annoin 10 Histeciä ja jatkoimme elämää.

Käytiin Hilpurin kanssa maastossa laukkailemassa, ja se oli MAHTAVAA! oltiin molemmat aivan intona. Hypättiin bankettikin noin ikään kuin ohimennen. Kipeä selkänikään ei yhtäkkiä tuntunut enää kipeältä.

Lentsikka!

Seuraava uutinen koskee Lenni-poikaa, joka on nyt siis kolme, ja on esikoulussa. Eskarista tuli viestiä, että Lennillä on nyt laukattu ihminen selässä, eikä se ollut moinaankaan! Laukka on kuulemma tosi valmis ja hyvä, vieläpä. En ihmettele, sillä Lennin isä Levisonn taisi saada Oripäivillä laukastaan kympin. Ihan mahtavaa! Sovittiin vielä, että Lenni saa jäädä Sannalle laiteltavaksi toukokuuksi. Näin Lentsikka pääsee koulusta suoraan laitumelle. Ihana elämä!

Poppana The Star!

Mutta entäs perheemme pienin jäsen sitten! Hän se vasta on noheva ollutkin. Seppäsen Jaana on valmistellut Poppanaa niin hyvin, että Kyvyt esiin – harjoituspäivänä (Kimmo Kinnunen oli jo arvostelemassa) Poppana leiskautti yli okserin kuin ei mitään. Korvat pystyssä, naamallaan ilme ”IHAN HELPPO!”

Kyllä se on niin, että kasvattamo alkaa näyttää hyvältä! Ensimmäinen tuotos on aina ensimmäinen. Toinen on sitten jo harkittu, ja kolmas on AIVAN TIMANTTINEN. Nyt kun jäisivät vielä henkiinkin, niin olispa kiva!

Varsinainen koitos Poppanalla on 11.5., jolloin paikalle arvioimaan saapuu Håckus Wahlman. Sitten kuullaan mitä mestari jyrähtää.

Teemun ihanalla traikulla on ilo vedellä!

Mutta nyt: lähdenpä hakemaan Hilppaa klinikalta! Se on siellä tsekissä, että onko lääkekuuri mennyt perille. Jos tilanne on hyvä, lähdemme ma-aamuna ajamaan kohti Tössän tiluksia Hauholla. Siellä Concreto jo malttamattomasti odotteleekin!

Dojojong.

Vuorokausi myöhemmin: Hilppa tuotu klinikalta, SEKÄ SUOLISTO ETTÄ VATSA PUHDAS! HEVONEN ON TERVE! Voi veljet, mikä vappulahja!

Tässä eräs jo tänään Maken ohjasajossa.