Kaupallinen yhteistyö: Orthex SmartStore

Ai sentään. Sanovat, että ihminen siivoaa sisintään siivotessaan kotiaan.

Ai sentään. Sanovat, että ihminen siivoaa sisintään siivotessaan kotiaan.

Niin kuin on tuossa aiemminkin jo käynyt ilmi, niin harrastuspuoli vie ikävästi aikaa kaikelta muulta. Kaikkeen muuhun laskettakoon kodinhoito, työt, yleiset laitoshommat eli nurmikonleikkuut, lamppujen vaihdot, varastoinnit sun muut turhanpäiväiset asiat. Ruuanlaitto. Nukkuminen hoituu usein ns. itsestään, koska päivän jäljiltä ei jaksa edes kissaa sanoa, ja mikä onni ettei meillä ole kissaa. Eihän se sellaista kestäisi.

Kun sitten kuudetta tuhannetta kertaa ohitan vintille haisevan vaatehuoneeni, saan jonkun kohtauksen, koska päätän tehdä asialle jotain. Näin ei ole ennen käynyt.

Ihmettelen suuresti hajua, vaikka vaatehuoneessani on mm. eläimenkarvasta tehty takki ja sekä Lucky Luken, Asterixin ja Tintin koko tuotanto. Jos näitä on hillonnut huoneessa n. vuodesta 1975, ne saattavat alkaa haista hieman menneille vuosikymmenille. Niinpä nipistin tallille tarkoitetuista laatikoista jokusen oikein kotikäyttöön.

Enpä ollut aiemmin hoksannutkaan, että hajua voi purkittaa. Hyvä tietää noin muussakin mielessä. Eivät näyttäneet kirjat lainkaan surullisilta kun niputtelin niitä laatikkoon. Itse asiassa se oli melko terapeuttista. Ikään kuin laatikoin menneisyyttäni siinä. Vaatehuonetta inventoidessani löysin myös parit kengät, joiden olemassaolo oli jäänyt vallan pimentoon. Periaatteessa siis voi myös tienata, jos ostaa SmartStore-boxeja. Varastointia edeltää aina inventaario, joka voi osoittautua kiinnostavaksi. Tallillakin löysin ties mitä suojia ja ratsastuskenkiä kaappeja tonkiessa. Kivaa!

Heippa, Lucky Luke. Olet turvassa nyt.

Heippa, Lucky Luke. Olet turvassa nyt.

Kylppärin hyllyllä on nyt tilaa! Mitä sinne voi laittaa? Eväitä?

Kylppärin hyllyllä on nyt tilaa! Mitä sinne voi laittaa? Eväitä?

Kylpyhuonekin on kummasti autioitunut laatikoimisen jäljiltä. Melkein hävettää, ettei ole aiemmin keksinyt laittaa tavaroita laaatikkoon, jossa ne pysyy pölyttöminä. Hidas on ihmisjärki, jollei sitä vähän auta.

Minä sain fantastisen mahdollisuuden onnettarena, ja niinpä pääsin arpomaan teistä lukijoista sen, joka saa avun laatikoiden muodossa. Ymmärrän hyvin, että jokainen haasteeseen vastannut olisi tarvinnut kipeästi SmartStoren apua, mutta valitettavasti voittajia voi olla vain yksi. Olkoon minun järjestykseen liittyvä menestystarinani kimmokkeena teille muille sekasotkun ytimessä eläjille. SmartStore muuttaa paitsi vaatekaapin, se saattaa muuttaa koko elämän. SmartStore ei nimittäin jää eläkkeelle, vaan kestää kauemmin kuin sinä.

Tähän kohtaan tulee rumpufilli: Voittaja on……Tuija Simpanen! Onnen päivä! Laitetaan täältä Tuijalle sähköpostia ja perästä kuuluu 100€ edestä laatikkoa. Juhuu!

(Nyt alan katsoa Siltaa, koska olen saanut raivattua olohuoneeseen tilaa niin, että näen tv:n. Moi.)

Olkaa hiljaa. Katson Siltaa.

Olkaa hiljaa. Katson Siltaa.