Kävin Hipposportissa ostamassa loimikyllästettä, koska Pullukan ulkoviitat ei kuulemma pidä vettä. Silloin on hyvä terästäytyä. Tilanne on vielä korjattavissa kyllästeellä. Yhtäkkiä tajuan, että kaupassahan on kaikkea muutakin. Kysyn ensimmäisenä missä on hintariehanurkka ja tempaisen sieltä perkule housut itselleni. Tuosta vaan! Onhan joulu tulossa ja hintariehakin on. Keskustelemme myyjättären kanssa, käytetään hänestä nyt vaikka nimeä Riiccis, että mikä voisi olla joulun hittituote. Tulemme yhdessä siihen tulokseen, että hevonen kiittää kokonaisvaltaisemmin jos sille ostaa ison törpöllisen monelta kantilta mitattua vitamiini/kivennäishommaa. Se on siis joululahjavalintamme nr. 1.

Ykköstörppö! Jos et jaksa monen purkin kanssa, ota tämä. Pullukka suosittelee!

Ykköstörppö! Jos et jaksa monen purkin kanssa, ota tämä. Pullukka suosittelee! Hinta 49, kanta-asiakashinta Hipposportissa 39.

Hevosten hoitoon voi tietysti hankkia yhtä ja toista ihanaa tuotetta, mutta kyllä näin kimon omistajana aivan ehdottomia tuotteita ovat KUIVASHAMPOOT. En ollenkaan ymmärrä miten kuvittelen hevosen pärjäävän ilman, jos itse kuolen ilman kuivashampoota. Yksi pikku ongelma purkissa toki on: se on suihkepullo. Maailmankaikkeuden ainoa esine/ääni, jota Pullukka pelkää. VAAN EIPÄ HÄTÄÄ! Ainetta saa myös ROLL-ONINA! Voiko ensi vuodesta tulla enää ihanampi? – Tää on maailman helpoin, pyyhkäset tolla roll-onilla vaan pissaläikkään, annat kuivua, ja harjaat pois, infoaa Riiccis. Aah! Ilo ja onni!

Kuivashampoo! Melkein kuin olisin pyörän keksinyt!

Kuivashampoo! Melkein kuin olisin pyörän keksinyt!

Koskaan ei ole huono idea ostaa hevoselle jotain syötävää tai imeskeltävää. Niinpä ehdotukseni numero yksi (ja huokea) on suolakivi. Se on aina validi esine. Mikäli semmoinen jo löytyy, hevosnamipaketti saa ratsun yrittämään vielä enemmän. Etenkin kun paketti on omistajankin mielestä sievä.

Ai ihmiselle? No kyllä maksaja ansaitsee myös jotain ihanaa. Varmaan joka emännän toivekirjeessä on uudet saappaat. Saahan sitä haaveilla. On ne niin ihania!

Ottaisko yhdet vai viidet?

Ottaisko yhdet vai viidet? Hinnat DeNirolla alkaen 298.

Meidän oloissa itse venyisin ehkä erityislämpimään untuvajakkuun, joka piilottaa ihanasti kaiken epämääräisen alleen. Ja lämmittää.

Lämmin pomppa, paras pomppa.

Lämmin pomppa, paras pomppa. Canada Goose Shelburne 925.

Kypärä ei ole koskaan huono ratkaisu, ja nythän niitä saa ties millä koristeilla, jos se helpottaa yhtään. Raipankin saa nykyään omalla nimellä tyylikkäästi höystettynä, että sitten on ihan turha kimittää, että tää on mun raippa, jos ei ole. Kun on se nimi siinä.

IMG_1250

Döbert alk. 20, nimikointi 5 euroa + 1,50/kirjain.

Freejumpilta on tullut uudet, jotenkin ymmärtääkseni megahienot jalustimet, joista siis jokainen nuorisolainen haaveilee, oli hevonen tai ei. Kohderyhmältä kysytty ja näin on. Niillä kuulemma ratsastaa paremmin ja hoitaa hevosenkin paremmin.

Tämä nyt sitten pitää olla, sanovat.

Tämä nyt sitten pitää olla, sanovat. Freejump premium edition 369.

Mikäli halutaan pysyä maltillisemmissa hinnoissa, hevoshullua naisihmistä melko suurella varmuudella ilahduttaa hevosaiheinen koru.  Nämä uutukaiset itkevät hyllyllä nytkin, koska niillä ei ole vielä omaa kotia.

Jalokiviä! Ihanaa! Ihan kuin olisi tippa sivistystä ranteessa!

Jalokiviä! Ihanaa! Ihan kuin olisi tippa sivistystä ranteessa! Dimacci alk. 59.

Itse panostan omiin hevosiini ostamalla herrasväelle joulukalenterin. Olkaapa hyvä, hepat! Hyvää joulua!

IMG_1261

alk. 8 euroa.