Ensin juorut: Nuuksion tallihan siis lopetti ratsastuskoulutoiminnan. Senhän kaikki jo tietääkin. Mutta mutta, jännittävää on se, että alueella on tiettävästi nähty myös mm. Henkka Ernrooth! Mitäs, mitäs? Onko alueelle tulossa huippuporukan uusi huippuvalmennuskeskus? Taidan mennä ensi yöksikin sinne risteyksen puskaan kameran kanssa, niin näen ketkä kääntyy Nuuksion tallille. Luulis valkenevan!

Nyt on meidän pullukalla alkanut kiehtova eväsvaihe. Laitumen nurmi alkaa olla kudbai ja on aika puristaa hepsusta läski ulos ja puristaa lihakset sisään. Joku sanoi, että liikunnalla voi onnistua. Okei, voidaan me sitäkin koittaa, mutta onhan se ruokavalion suunnitteleminen paljon jännempää! Ehkä öljyä? Reisinkiä? Pitääkö suolisto puhdistaa ensin? Millä? Kenties jouhianalyysi? Nyt on kuulkaa vaihtoehtoja. Perusongelma juuri nyt on kuitenkin se, että hevosesta on kivointa mennä maastossa pitkin ohjin ja tyhmintä kentällä peräänannossa. Ja voin kertoa, että se näkyy. Olen vedonnut ties mihin hyttysenpuremiin ja avohaavoihin, ettei tarttis mennä pölyävälle kentälle riitelemään nahkean kopukan kanssa. Mutta ei auta. Mentävä on. Olemme molemmat burn outissa. Ratkaisu: vuokraaja selkään! Juhuu, kauan eläköön hyvät vuokraajat!

Nyt minä istun kaikessa rauhassa kotisohvalla, syön vaikka kaiken mitä kaapista löytyy ja katson teeveetä vaikkei kiinnostaiskaan. Vain, koska voin!

Niille, jotka kuvia kaipaavat, sanon: hevoseni on maailman huonoin poseeraaja ja yleensä olen itse selässä/liian lähellä, joten enhän mä siitä mitään kuvia saa. Malttakaa sen aikaa, kun tyttäreni tulee mökiltä. Josko se nappais jonkun kuvan. Taustakuvana tosin on kyseinen tamma. Näin enshätään.