Arvatkaa mitä puuhaan parhaillaan? Väärin. Yritän maata sohvalla ja kirjoittaa, kun koiraparkani etsii etsimästä päästyäänkin herkkua, jonka olen piilottanut huusholliin. Autan häntä huutelemalla ”kylmenee, kylmenee” tai ”lämpenee, lämpenee”. Nyt löys! Okei, voin jatkaa tarinointia.

Jestas taas tätä kuvan laatua, kun irrotat ruutukaappauksen videosta.

Eilen oli taas aika ihanan, Kansainvälisen Tätiesteryhmän. Meitä oli tällä kertaa jopa kolme! Hilppa oli tämän kunniaksi melko virittynyt aka otti lähtöjä. Yksi lähtö olikin sitten ylitse muiden. Laukkasimme ympyrällä ja kaveri laukkasi siinä lähellä ja ylitti puomin. No, siitähän kuului tällä kertaa pieni kolahdus, joka oli pikku Hilbergerille liikaa (hän oli jo hetken aikaa etsinyt syytä hepuloitua kunnolla). Niinpä Hilppa teki jonkun erikoisloikan, josta tämä puomia kolauttanut kaveri otti nokkiinsa ja teki erikoisloikan, josta syytä ratsastaja melkein suistui, josta Hilppa otti nokkiinsa ja veti sen päiväset rodeot, että okei, nyt oli annettava periksi ja pudottava. Roikuin oikeaoppisesti ohjissakin sen verran, että heppa jäi niille sijoilleen (me vanhat akat roikutaan, ei se nykyään ole mitenkään tarpeellista). Jumaleissön, ei oltu vielä ylitetty estettäkään! Ja yleisöä oli toki lehteri pullollaan, mutta kuvan kuvaa ei saatu! Ei kun takas selkään.

Tällä kertaa aloitettiin jumppasarjasta, joka oli toki Hilpalle ihmetyksen paikka. Miten noin monta voi olla peräkkäin? Open pienen avustuksen myötä ensimmäinenkin kerta sujui mallikkaasti, tai no, ylitettiin kaikki, kolistelematta! Pari kertaa siinä vielä sohittiin, sitten se alkoi sujua. Tällä kertaa pikku Hilbert oli menomuudissa. Taakse ovat jäänet ajat, jolloin työnsin pienen hevoseni yli esteiden, Nykyään hän viilettää ja paikoin jarrukaan ei meinannut toimia. Ihanaa! Se on kuulkaa kiva kun eläin liikkuu. Tiedä, vaikka laihtuis.

Tässä myös toisesta suunnasta!

Pari kertaa tultiin melko juureen lähestyttäessä, mutta yli mentiin kuitenkin ja se on pääasia. No harm done!

Tänään tallillamme on koulurataharkat. Oli tarkoitus osallistua, mutta anteeksi nyt kovasti dressagen jumalat, mutta minä priorisoin esteet, enkä eilisen esterallin jälkeen halua piinata pientä hevostani enää kouluradalla heti perään. Mikäli ei sada maailman eniten, menemme tänään kävelemään kaikki omilla jaloillamme pari mäkeä ylös alas. Huomenna Hilpan selkään nimittäin nousee Parikan Hanna, joka on taas hetken Suomessa! Hannahan on siis hoitanut huippuheppoja Belgiassa viimeiset reilut 10 vuotta, viimeisimpänä Francois Mathy Jr:n hepsuja. Fransuaa nähtiin taannoin HIHS:ssa paitsi hyppimässä maailmancupia, myös ravihevosen ohjaksissa.

Siellähän on Parikan Hanna! Kuva viime huhtikuulta.