Nämä voivat hyvin, kiitos! Ja kiitos onnitteluista!

Otsikon voi ymmärtää monella tavalla. Moni tapa pitää myös paikkansa. Aloitetaan tärkeimmästä: Pullukka ja varsa, jonka nimi on nyt Poppana, voivat hyvin. Lapsi ja minä matkustetaan sinne juhannukseksi, joten kannattaa kytätä myös Kavioliiton instaa nimeltä Kavioliitossa30v. (Mistäkö keksin nimen..?)

Hilppa voi myös kohtuullisen hyvin. Vain KOHTUULLISEN, koska sillä on tällä hetkellä taas kiima, ja se tekee elämän aina hieman raskaammaksi elää. Ratsastuksellisesti Hilppa on ollut aika kiva, tiistaina TÄYDELLINEN. Torstaina se taas esitteli Lapselle miten hassuja liikesarjoja se osaa tehdä, jopa niin, että Lapsi kuulemma MELKEIN suistui. Sitä ei lasketa. Hyppäsivät kuulemma hyvässä yhteisymmärryksessä ja hyvin. Iloitsen!

Tänään Rikkos-Tiinan tunnin jälkeen Hilpan katse suuntautui jo laitumelle. Itse vedän vatsaa sisään.

Juttelin yhtenä päivänä tallin pihalla erään tutun kanssa, joka ratsastaa paljon nuoria hevosia. Oli mahtava tilaisuus päästä urkkimaan asioita nuorikoista. Esim: mistä tiedän pilaanko hevosen? Tai: kipeytyykö niiden takapolvet joskus ihan säännönmukaisesti? Sain korvaamatonta tietoa ja vertaistukea. Ja kyllä, kipeytyy ne. Hilpalla se näkyy laukoissa. Se osaa jo tiivistää laukkaansa, mutta ei oikein haluaisi kantaa takapäällään. Niinpä laitumellelasku ei voisi tulla parempaan kohtaan.

Hevoshierontakurssi on edistynyt kohtaan, jossa yritän löytää hevoseni pulssin. Ei ole muuten ihan helppoa! Kuumetta on myös mitattu ja hevo on läpeensä sivelty. Jokunen lihas on jo pantu muistiin ja liikeratoja ja jalkojen asentoa on tutkittu. Ihan supermielenkiintoista! Jos nyt ole väittänyt tunteva hevoseni hyvin, kohta tunnen sen konkreettisesti LÄPEENSÄ. Ihanaa!

Hevosemme ja Lapseni.

Sitten Kavioliittoasioihin! Kavioliittohan on sivuna asunut A-lehtien perheessä jo viisi vuotta. Se homma tulee päätökseen tämän kuun lopussa. Heinäkuun alusta Kavioliitto löytyy omilta sivuiltaan. Yritämme hoitaa muutoksen niin nasevasti, että te ette huomaa juuri mitään. Varmaankin tehdään joitakin ulkoasullisia muutoksia, mutta muuten tilanne jatkunee normaalina. Nyt, jos koskaan, on tärkeää, että jaksatte roikkua mukana, sillä vastedes myyn itse kaiken mainostilani. Hyvin se menee!

Haaveenani on kehittää Kavioliittoa niin, että blogin, podcastin, reissujen ja kirjan lisäksi saman katon alta löytyisi muutakin kivaa. Ideoita otetaan vastaan! Myös yhteistyöajatuksia! Mieluummin minä aikani ja rahani hevoshommiin laitan kuin johonkin muuhun.

Näin tällä kertaa! Huomenna mennään laittamaan laitumet kuntoon ja maanantaina Nti Potkamo pääsee ansaitsemalleen lomalle.

Hilppa lomatreenissä.