Yhteistyössä HIHS

Voi etän että, vihdoin se tulee! Niin kauan on täytynyt kärvistellä, jotta saadaan taas toljottaa lähietäisyydeltä huippuratsastusta, mutta nyt se on täällä: HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW (19.-23.10.).

Kävin piipahtamassa HIHS:n pressitilaisuudessa, ja kyllä kannatti. Sain listan huippuesteratsastajista, jotka ovat jo vahvistaneet tulonsa Helsinkiin. Näin myös ilmielävänä tämän hetken suurimman fanituksen kohteeni: ILLIN LAPSET JONE JA SANI! Olen jo pitkään halunnut fanittaa jotain oikein kunnolla, ja nyt se onnistuu, sillä Jone Illi (15v.) tullaan näkemään kv-luokassa kisaamassa omia idolejaan vastaan. Kun herralta itseltään kysyttiin miltä tuntuu, hän vastasi: ”Aika kivalta.” OKEI!

Siinä pari aikuistakin, vas. Jone Illi, Mikko Mäentausta, Juuli Kontio ja Noora Pentti.

Ilokseni havaitsin, että Sani Illi (12v.) on myös kvaalautunut HIHS:iin ja hyppää areenalla, mutta ei missään lasten höpsöttelysarjassa, jos siellä sellaisia onkaan. Aion pyhittää koko viikonlopun Illien fanittamiseen.

MUKANA MYÖS SANI ILLI!

Jos jää aikaa (no sitähän jää, kun tehdään) katson nuorten hevosten luokat, sillä onhan minulla itsellänikin kaksi timanttia kasvamassa. Keskiviikkona ja torstaina katsastetaan nuorten hevosten jalokivet ja sitten vaihtaa rahatukku omistajaa. Tai voipi olla ettei vaihda. Fakta on kuitenkin se, että siellä on pari kovaa silmäparia tsekkailemassa!

Palatakseni muutaman vuoden takaisiin tunnelmiin, voin sanoa, että kun oma hevonen ja oma lapsi hyppäävät Jäähallin areenalla, meinaa ruoka pyrkiä hississä ylös. Niin paljon jännitti. Vuosi taisi olla 2017, kun maailman paras Pullukka vei Lapsen yli esteiden aina Amateur Tourin TOP10:iin. En suosittele heikkohermoisille! Ihan hirveää! Ja samalla niin siistiä.

Siel ne meni, Lapsi ja Pulde!

Arvi Martikainen postasi instaansa myös aivan mahtavan muiston: yhtenä vuonna Arvi sai ylittää Pullukalla esteen, kun Oku Luukkainen oli estynyt. Esteen yli Arvi ja Pulde kyllä pääsivät, mutta silloin 11-vuotias jamppa tuuletti niin kovin, että tippui lopulta selästä. Onneksi ketään ei sattunut. Se oli hieno kokemus Arville, ja loppu taitaakin olla jo historiaa.

Aivan käsittämättömän hieno kuva by Mikko Sakari Photography

Ja sitten tärkeimpään: Kavioliiton lukijat saavat tarjouksen, joka ei kalpene muiden rinnalla, ja se on voimassa 9.10. asti.

Perjantain 21.10. Kansainvälinen avajaisnäytös 49,50 € (norm. 79,50 €). LIPUN LINKKI LÖYTYY TÄÄLTÄ:  https://www.ticketmaster.fi/event/275553?CL_ORIGIN=ORIGIN6

Perjantain avajaisnäytös kestää huimat 9 tuntia ja sen ohjelma löytyy täältä https://helsinkihorseshow.fi/ohjelma/

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Kavioliiton FB:ssa ja Instagramissa lävähtää samalla käyntiin kisa, jossa kysytään kenen kanssa lähtisit perjantaiksi aitioon katsomaan kisoja! VAATIMUKSENA ON, ETTÄ OMISTAT LIPUN PERJANTAIN AVAJAISNÄYTÖKSEEN! Aitiossa voit siemailla vaikka kuohuvaa ja napostella eteen kuskattuja ruokia samalla huippumenoa seuraten. MIKÄ VOISI OLLA PAREMPAA?

LISÄKSI: Back on track on luvannut yllätykset kaikille aitiolaisille!

Nähdään siellä!