Maaseutu tervehtii city-harrastajaa! Kyllä on kuulkaa hienoa saapua muutaman tunnin köröttelyn jälkeen Keiteleen Hamulaan, astua autosta ulos ja PALELLA! Ja niin kuin toimii osuuskauppaväki, tämäkin nainen on pakannut mukaan PELKKIÄ LYHYTHIHAISIA. Yksi huppari mukana, ja sen varsat sotkivat välittömästi mössöön. Voihan. Mutta ei tänne olla tultu vaatteilla koreilemaan!

Luokkakuva.

Näin pitkästä aikaa rakkaani, Pullukan, joka ei ole nimensä veroinen enää ollenkaan. Kesä on verottanut rouvasta ne vähätkin rasvat, kovin on luikku hän. Ja tämähän siis johtuu IBD:stä, joka on krooninen suolistosairaus. Tavara ei meinaa imeytyä. Onhan hän toki jo 20v., joten ulkonäkö edellä ei mene enää hänkään. Muuten rouva voi oikein hyvin, on virkeä ja karva kiiltää. Viimeisimmän siemennyksen tulos valkenee kaiketi perjantaina. Saas nähdä!

Pääsin siis myös ratsastamaan vanhalla murusella. Kokemus oli kyllä melkoinen, sillä hän on jo vanhus. Liike on hieman klonkku noin alkuun, mutta vetreytyy sitten. Esteille syttyi kyllä, jumppasarja maistui. Voi hän!

Poppana laserissa.

Leireilyn ohessa hoidimme pientä Poppanaa, joka oli viikko sitten hankkinut itselleen karmea mötikän rintaan, ja tarkemmalla tarkastelulla myös rintalastan päälle jalkojen väliin. Häntä hoidettiin ensin sulfalla, mutta kun kuume nousi taas, niin siirryttiin penisilliiniin. Se auttoi. Kun lääkekuuri loppui, jatkettiin laserilla, jota annettiin eilen ja tänään. Se auttoi merkittävästi. Lapsi liikkuu jo paljon paremmin ja pääsi takaisin laitumelle. Nuoriso sai aloittaa upouuden laitumen, joten ravitsevaa tavaraa on taas tarjolla. Kyllä se siitä sitten taas iloksi muuttuu.

Me tytöt!

Muita merkittäviä asioita Kavioliittoleirin kupeesta: poninvarsa, joka syntyi Pääsiäisleirin aattona, on AIVAN IHANA, ja tervehtii törkeästi iskemällä pikku jalkansa tuohon ihmisen olkapäille. Hän on ORI. Lisäksi kohteessa on kaksos-KARITSAT, joiden kohdalla kestäminen viimeistään loppuu kuin seinään. Sitten vielä: tilan perillinen, Nelli N. on kvaalannut kouluratsastuksen SM:iin! Hän on vasta 14v., joten pidä varasi Henri Ruoste, joka muuten sivumennen sanoen suorittaa jo viikonloppuna olympialaisissa. Miten tätä kaikkea mahtaa pieni sydän kestää? Saapa nähdä.

Virallinen valvoja, oman elämänsä Aulis Gerlander.

Hilpa jäi kotiin Pauliinan ratsasatettavaksi. Sain häneltä viestin, joka sai minut myös pakahtumaan: ”Olipa hieno Hilpatti! Kovin kuuliaisesti pisteli menemään ja kuunteli pienimmätkin avut heti.” Mikäs tässä on lomaillessa.

Rudi.
Pullermanni järvellä.
Höpsön pöpsön!