Lapsi ja Herttua.

Kesäleiri on ollut vuoden kohokohta omalla kohdallani jo noin vuodesta 1978. Silloin odotettiin koko talvi Hannele Sundbergin kanssa, että päästään Jokelaan RAKEn tallille heti, kun kesä alkaa. Varattiin kesän ensimmäinen viikko, koska ei maltettu odottaa kauempaa. Leiri oli aivan käsittämättömän hauska.

Onnellinen heinänlaskija.

Ihan hirveän paljon ei ole meno muuttunut. Joitakin vuosia tuossa ehti vierähtää niin, että kesäleirit jäivät väliin, mutta neljä vuotta sitten tajusin, että sehän minulta on jo liian kauan puuttunut. Näin perustettiin Kavioliittoleiri, joka puhkeaa kukkaansa joka vuoden heinäkuussa. Leiri myytiin loppuun vartissa, mutta aika moni vanha leiriläinen mahtui mukaan. Uusikin naamoja saatiin remmiin!

Vanha naama, uusi kateutta herättävä Hankkija-lippis!
Vierailija-Murva ja Sulkaläjä.

Ensimmäinen päivä meni hikeä lorotellessa. Opettajana toimi uudenkarhea tuttavuus, Jaana Seppänen, joka tulee syvältä kenttäratsastuksen maasta. Jaana runnoi istuntamme oikeaa asentoon, eikä siitä sopinut enää lipsua. Oli siis valittava ratsastaako oikeassa asennossa vai yrittääkö hallita hevosta. Vaihtelin.

Huippu komentaJaana!
Tuulicci, kesän kaunein tyttö!

Yksi leiriläinen tuli remmiin mukaan oman heppansa kanssa, ja se ratsu olikin minulle hieman liikaa: Tuulicci! Mitä sievin vuonohevostyttönen. Päädyin melkein sahaamaan omat jalkani poikki, jotta voisin ratsastaa moisella pienellä hurmaavuudella.

Hassun Hirven kanssa puomityössä, hieman kallellaan. Vuoristoinen seutu!
What happens in Keitele, stays in Keitele. Iltajumppa, vapaamuotoinen.

Illalla, kun olimme ajaneet itsemme ratsastajina äärirajoille, menimme saunaan. Siellä pohdimme jo Portugalin leirillä (eri porukka, Horsexploren reissu) herännyttä ideaa ikääntyneiden hevosnaisten nakukalenterista, jota myytäisiin karmeaan ylihintaan perversseille, ja näin rahoittaisimme harrastustamme vastedes. Rahan tuloa ei voisi estää, kun Miss Heinäkuulla olisi yllään pelkät kannukset, Miss Marraskuulla pelkkä kypärä ja Miss Maaliskuulla pelkkä raippa jne. Olishan se kaunista katsoa!

Mörvillä reitti hallussa, Poitsulla poseeraus.
Kampauspalvelu pelaa, hevonen joustavasti köllöllään.

Tiistaiaamulla herättiin kahdeksalta joogaamaan. Ah! Sopivat asiat eivät ole muuttuneet. Uusiakin hahmoja alueella näkyi: silkkikana nimeltä Sulkaläjä. Hän oli hieman eksyneen näköinen yksilö, joten päätyi tämän tästä jonkun syliin hengailemaan.

Hamula <3

Lisätiedot kohteesta: wkt.fi

Kaikki kunnossa! Ei hätää!