Iloinen poika katselee sinne, missä ei ehkä ole hyttysiä.

Pullukka on turvallisesti Etelä-Karjalassa! Kuvia vielä odottelen, mutta luotan serkun sanaan. Sai ihan oman laidunlohkon, kohta kaveriksi tulee Hilpan sisko. Miettikää, mikä tuuri! Niistä tulee saletisti bestikset.

Lapsi oli Ruisrockissa rilluttelemassa. Mitä teki äiti sillä aikaa? Inventoi kaikki hevostarvikkeet, PESI HARJAT, niputti loimet varastoon ja pesi jopa omat talviratsastuskenkänsä. Tähän ei vielä kuulunut perus tallihommat. Perjantaina ratsastin Masan ja yhden uuden kaverin. Seuraavana päivänä pesin Pullukan, jotta lähtee siistinä matkoille. Sen lisäksi ratsastin Masan, pesin sen ja varusteensa toki myös. Koko ajan ihan hirveä vaihdevuosihiki, tai saattaa myös olla, että oli kuuma. Kentällä könyäminen osoittautui kuumana kesäpäivänä niin typeräksi hommaksi, että lähdettiin Matti Masatuisen kanssa luontoon. No arvatkaa oltiinko yksin. Ei. Noin fantastiljoona kärpästä ja paarmaa. Tuuli onneksi jonkin verran, joten välillä voitiin myös hengittää. Miten niitä voi olla niin paljon? Onko aina ollut? Entä onko punkkeja aina ollut näin paljon? Entä luteita? Mikä ihmeen eläinten vallankumous nyt on tulossa? Vasta päästiin dinosauruksista ja mammuteista eroon, niin eikö mikrotasolla lähde uhka nousemaan. Perkele. Vai onko niin, että lapsuudesta muistaa vaan ne isot eläimet?

Jäätiin henkiin. Seuraavana päivänä mentiin eri maastoon, sellaiseen, jossa voidaan pitää vauhtia yllä. On muuten melkein ärsyttävää laukata hevosella, joka katsoo joka toisella askeleella eri puolelle tietä hieman järkyttyen. Kahdensadan metrin matkalla ehkä kaksi suoraa laukka-askelta. Ei liene muistanut, millaista on laukata maastossa. Ja että heiniä tosiaan kasvaa tien penkalla.

Kesä ei muuten ole sitä aikaa, kun kannattaa jättää blogi lukematta! On nimittäin tulossa Keiteleen-retki, josta pakinoin sunnuntaista lähtien. Viivymme Kavioliitto-leirillä kaksi viikkoa. Arvatkaa mistä muuten sain vetoauton? Laitoin fb-sivulleni kyselyn, että haluaako joku vaihtaa autoja päittäin kahdeksi viikoksi. Tarvitsen vetoauton. Yksi puolituttu mies sitten viittasi, että täällä! Asiat voivat olla myös mutkattomia. Sunnuntaina startataan aamulla, Masa kopissa. Watch out, Keitele!

Viime kesän Kavioliitto-leirin meininkiä.

Toinen syy, miksi blogia kannattaa väijyä, on mahdolliset edut, joita saavat vain kavioliittolaiset. En paljasta vielä enempää! Stay tuned!

Viime kesän lössi! Rastita sieltä itsesi, jos olet mukana tänäkin kesänä!