Joku voisi olla sitä mieltä, että olen varsin pimeä näissä hevoskuvioissa, eikä ole ihan väärässäkään, mutta pitäähän ihmisen hevosissa pysyä. Niinpä odotamme koko perhe innolla millainen rakkauden hedelmä Hilpasta putkahtaa ENSI KUUSSA! Jumaleissön! Kysymyksiä herää: onko se paksuna vai vain paksu? (Väittävät, että on vauvamaha) Ja miten se synnyttää, onko yhtä noheva kuin äitinsä? Suku on Hilpalla kunnossa, mutta silti jännittää millainen hyväkäs sieltä tulee! (Vauvan suku: Lissabon – Concreto)

Uskomaton pötkömme! Hilppa.

Ja sitten vielä suurempiin viisauksiin: Poppana kääntyi nyt kolme, ja on eskarissa. Eikä siinä vielä kaikki – aiomme kenties astuttaa hänet! KYLLÄ! Näin puhuu viisas ihminen, jolla on paljon järkeä päässään. Ilokseni voin todeta, että en ole hankkeeni kanssa yksin, vaan yrittäjä-ystäväni Keiteleeltä on aivan yhtä vatipäinen. SIISPÄ: OREJA KYTTÄÄMÄÄN! WO-HOO! Sitä ennen seuraavaa: Poppana hyppää Kyvyt esiin-kahinoissa ensimmäisen kerran jo tässä kuussa. Laitoin sen ensin kalenteriin ajatuksella, että menisin paikalle. Sitten muistin, että olen täydellinen sika moisissa tilanteissa jos hevoseni ei pärjää. Saatan olla ihan asiaton ja sättiä tuomaria. On siis varmaan parempi, jos pysyttelen kotosalla. (Poppanan suku: Gigolo van Paemel – Navarone)

Poppana!

Olen jo valjastanut ystäväni Hanna Parikan setvimään mikä suku toimii hyvin Cicero Z -linjan kanssa. Niin kuin kuulette, nyt ollaan tosissaan.

Pullukka kuuluu voivan erinomaisesti! Hän viihtyy hyvin, kun päivärytmi on selkeä ja liikuntaa on riittävästi.

Rakas Pullermanni!

Lennin kanssa urheiltiin tuossa viikko sitten niin tehokaasti, että meitsi sairastu flunssaan ja Lenni oli ihan poikki. Niinpä annettiin molemmille viikon loma. Tällä viikolla on taas ohjelmassa Jyken tunti ja Juhon tunti. Kääk. Viime kerralla olin aika huono, toivottavasti olen kehittynyt sohvalla maatessani. Olen myöskin panostanut omaan kropanhallintaani ryhtymällä käymään Tempaus Areenalla KAHDESTI VIIKOSSA. Jos sieltä ei keräänny hallintaa ja voimaa kroppaan, niin mistä! Odotan malttamattomana uutta, kiinteää itseäni. (Lennin suku: Levisonn – Navarone)

Lenni joskus muutama kuukaus sitten.

Vaan eipä unhoiteta niitä kahta hevoista, joissa myös on näppini mukana. Pääluottamusmies eli tuttavallisemmin Pääkkönen voi erinomaisesti. Saimme kattavan raportin treenariltaan Kimmo Taipaleelta, jossa kerrottiin, että Pääkkönen juoksee EKAN STARTTINSA TÄSSÄ TAI ENSI KUUSSA! SEKOAN RIEMUSTA! Ainoa huono puoli on se, että se tapahtunee Savossa, ja sinne on pirullisen pitkä matka. No mutta, erä kerrallaan! (Pääkkösen suku: Costello – Turo)

Toinen kilpuri, jossa olen osakkaana, on Jone Illin kilpailema Gawain I, joka starttasi viime viikonloppuna kauden ekan. Siinä lähti vähän puomeja matkaan, mutta henkilökunta oli ihan tyytyväinen. Jostain se on alettava! Kannustan hiki päässä! (Kaapon suku: Stenograph – Königin’s Sohn KS)

Sitten aivan huippu-uutinen: tehdään T-mun kanssa Ypäjältä pari jaksoa Kavioliitto-podcastia! Kyllä! Toukokuussa on aikomus ryhtyä tekemään. Ja jos hyvin käy, Finnderbyssä tehdään LIVE-PODCAST! Miettikää sitä, possukaiset!

Poppana, lihaisampi siskonsa vuosi sitten!