Tässä kuvassa on homma kunnossa! Kiitos Emma Vihko.

Tiedät varmaan sen tunteen, kun olet laittautunut hullun lailla ja lähdet ulos bailaamaan, varmana siitä, että olet todella kuuma ja kaikki vaan huokailee ympärillä. Sitten joku ottaa kuvan ja tajuat, että voihan helvata, en olekaan kummoinen. Se on ärsyttävää! Tämän takia käytän tosi naftisti peilejä, enkä suosi valokuvastakaan, sillä sisäinen Katjani on aina tosi hehkeä ja verevä, mutta ulkoinen olemus ei aina vastaa tunnetta. Tai siis useimmiten ei, näemmä.

Tämähän toistuu myös ratsastuksessa. Eilen olin ihanan Rikkos-Tiinan koulutunnilla (tai koulu ja koulu, mutta tasasella kumminkin mentiin)ja paria pikkuvinkurointia lukuun ottamatta olimme mielestäni tosi hieno pari ja ratsastin hyvin. Olin hirveän tyytyväinen suoritukseeni. Sitten avasin puhelimestani videot, jotka ihana suomenhevosmafian ykköstykki Emma oli kuvannut. Ei saakeli, ei näytä ollenkaan niin hienolta kuin tuntui! Mitä ihmettä, miksi mahdan vatkata alapohkeella tuolla tavoin? Entä miksi kevennän taivaaseen astI? Mitä käteni oikein tekevät, vatuloivat? Älkä nyt viittikö! Ja toisaalta, miltä kuvittelin 50-vuotiaan tätiratsastajan näyttävän vähän liian pienen 4-vuotiaan selässä? Carl Hesteriltä? Niinpä.

Tarpeeks kaukaa kun kattoo, niin tosi jees!

Jos unohdetaan, miltä meno näytti, niin toden totta, kamalan kivaa oli! Se on tuossa Hilpan kanssa touhuamisessa hienoa, että se on aina kivaa. Hilppa on niin hyväntuulinen ja mukava likka, että aina on vähän hymy suupielessä. Lisäksi väittäisin, että esim. laukannostomme onnistuivat hienosti, ja ravikin oli melko tasaista. Se tulkittakoon edistykseksi! Ja kun pakettiin lisätään keskiviikon ihastuttava estetunti, jossa mm. kaikkien aikojen yhteinen jumppasarjamme, meno on ollut yltäkylläisen hienoa. Riittääköhän tunnelma ensi viikon kisoiin asti? Toivomme.

Kyllä, laukkasimme myös.

Ai muuten, viime postauksessa mainitsin, että on ihan okei ja jopa suotavaa käydä joskus jossain muuallakin kuin tallilla, niin nyt on muuten käyty: Olen viimeisen kahden viikon aikana ollut teatterissa (Hgin kaupunginteatteri, Vihainen leski, hirveän hauska!), keikalla (Don Huonot, paras ikinä) ja stand up-keikalla (Apollo, stand up -kokelaitten kilpailu, tuomarointi, mahtavaa!) Suosittelen. Taas on kivempi mennä tallille, koska siellä on kuitenkin parasta. Ja tallielämähän on yhtä stand uppia, kun oikein silmin katsoo.

MUISTUTTAISIN TÄRKEÄSTÄ ASIASTA! Huomenna tulee myyntiin vielä yksi special price for you Kavioliitto HIHS:ssä -tarjous. Eikä siinä vielä kaikki: lipun ostaneista (aiemminkin ostaneet) pääsee perjantaina 7 ja lauantaina 7 hlöä kavereineen Kavioliiton aitioon! Luvassa paitsi asiantuntijan kommentointia luokista, myös tuote-esittelyjä ja mahdollisuus tilata ruoka nenän eteen! Wo-hoo! Kantsii. Ja ohjelmahan jäähallilla on tämä.