Hei nyt oikeesti, mitä meinaatte?

Pullukan kiima puhuttaa. Etenkin kun juuri nyt sitä ei ole, kun se nimenomaan tarvitaan. Nauraako jumala kenties ääneen? Viime kiima oli niin tömäkkä, että rouva ei meinannut päästä liikkeelle, kun piti koko ajan lirutella. Nyt: ei mitään. Niinpä valjastin kovan luokan aseet ja pyysin eläinlääkärin paikalle kera kiimapiikin.

Ensin kaiveltiin luonnollisestikin ylimääräinen cloaca suolesta ulos ja sitten kurkattiin ultralla onko asian tila tosiaan tämä, että kiimaa ei ole. Ja näinhän se oli. Sitten eläinlääkäri pyysi pitämään rouvasta hetken kiinni, jos vaikka hermostuu piikin saadessaan. Paitsi ettei edes huomannut. Sitten lääkäri kertoi, että piikki saattaa aiheuttaa ikään kuin valtaisan vaihdevuosikohtauksen: hirveä hiki, jopa vaahto, jalkojen meneminen pletkuksi ja pintaverisuonten pullistuminen. Meidän rouvalla ilmeni ainoastaan pintaverisuonten kohoaminen. Toivon, että tämä viittaa siihen, että kaikki toiminta kohdistuu kiiman tuloon. Se nimittäin tarvitaan, että siemen saadaan kasvamaan.

Täältähän löytyy vaikka mitä hyödyllistä!

Näin sitä oppii! Periaatteessa olisi kaikki tämä jäänyt kokematta, jos Pullukka olisi lähtenyt miehelään. Silloin valvonnan olisi hoitanut joku muu. Nyt se olenkin ammattimaisesti minä. Hyvää joulua vaan kaikille! Voi taivas. No. Seuraavan kerran ELL tulee torstaina iltasella, joten tässä on aikaa manata/loitsuta/meditoida/ylipuhua/hieroa kiima näkyviin. Jos natsaa, lähtee spermajuna hetimiten hakemaan lastia Karjalohjalta. Levisonn tuskin malttaa odottaa, että pääsee vapauttamaan siemeniään, jotta ne saadaan kuljetettua autolla Pullukan luo ja sitten perille!

Piti puhuman vaatetuksesta, mutta eihän sitä nyt vielä ehdi, kun pitää kertoa mitä pikkurouvalle kuuluu. Vaatteet jaksaa odottaa! Tämä kasvatushomma meinaa viedä ihan mennessään. On nimittäin erityisen jännää hommaa tämä. Vaikkei homma juuri tällä sekunnilla meinaa luistaa, silti kiinnostaa jo seuraava. Kuka olisi sitten Pullukan mies? Ja mitä jos sen pitäisi itse?

Kääk. Nyt on iltahartauden aika. Esirukouksen kohteena Pullukan kiima. Kiitos.

Kääk.