Kaikenlaista täällä on taas tekeillä, kuulkaa! Senkun läppärinsä kiinni laittaa, niin johan alkaa tapahtua. No ehkä vähän väritin. Mutta osteopaatti kävi maanantaina! Jumalan lahja eläinkunnalle: Tiina Kataja. Vastaavan alan lahja ihmiskunnalle on Vesa Valtonen/Do Good Oy. Niin että hoidossa ollaan, molemmat!

Tiinan kanssa kävi pieni aikataulukämmi, joten en päässyt hiodon ajaksi paikalle. Soitin kuitenkin Tiinalle, ja hän kertoi myöhemmin, että Hilppa oli vähän niin kuin pinkeä superpallo. Tiivis paketti, etenkin kaulasta ja lavoista. Kysyi, että onko opeteltu kokoamista? Kyllä, on. Se kuulemma aiheuttaa moista. Sanoi kuitenkin, että saa vielä elää. Se on aina kiva kuulla. Ei se ole mitenkään itsestäänselvää!

Tytöt silloin, kun ystävyys ja kesä olivat tärkeimmät asiat.

Ja laidunkausi, se on sitten ohi! Heinä ei enää kasva, tytöt siirtyivät tarhahommiin. Samaan aikaan Hilpan kesäkämppis muutti pois. Valtava elämänmuutos! Tarkkailemme tunnetiloja.

Tarkkailusta puheen ollen: sain toisen koronarokotteen maanantaina, ja olen jännityksellä seurannut, kasvaako johonkin päin kroppa esim. antenni tai jotain. Voi olla, että kasvaa, en vain ole huomannut.

Nyt kun nuo hikikarpalokelit ovat ymmärtäneet tauota, alkaa taas urheilukin kiinnostaa. Olen kesän aikana kehittänyt itselleni ns. LEVIÄMISVAIHEEN, joten on syytäkin kiinnostaa. Erityisen ahaa-elämyksen koin, kun löysin tämmöisen LANTIO-CHALLENGEN! Se on sukua CORE-CHALLENGELLE, jota onkin jo hanakasti jumppailtu! Lantiohommassa tsekattiin ensi hätään kuinka toispuoleinen olen. Voi kauhia. Vasen perse kramppasi heti. Se tulee siis NIIN SAAMAAN KYYTIÄ! Ja koska tarjoan teille mahdollisuuksia samoihin juttuihin, kun itse ryhdyn, lykkään teille asap linkin, jota kautta voitte tilata setin itsellennekin KAVIOLIITTO-HINTAAN. Mutta hetki malttia nyt! On saatava etumatkaa.

Kuva: Albert Virtanen

Porukalla on aika paljon erityyppisiä selkäprobleemia, enkä ollenkaan usko, että lantion huolto huonontaisi tilannetta millään muotoa. Lähdetään jo siitä, että ihminenhän pyyhkii pyllynsä aina toisella kädellä, avaa oven toisella kädellä, seisoo toisella jalalla, kantaa vauvaa toisella lonkalla…ei ihme, että kremppoja syntyy! Ollan alkujaankin aivan killissä.

Mutta joo, kerron heti, kun saan linkin!

Sitten hevoenomistajat HOI! Ja nyt puhun meistä, jotka OMISTAMME KOHTA OSAN HUIPPUKILPAHEVOSESTA! Hevosen etsintä on päällä, ja kokeiltukin on jo jotain. Koko ajan tapahtuu, ja mesenaattejakin on saatu jatkuvasti lisää. Janni Martikainen kertoo matkastaan uusilla sivuilla, joilta pääsee seuraamaan meininkiä lähempää: jannimartikainen.com.

Kuva: jannimartikainen.com