Päivää kaikille varsattomille! Ymmärrettähän, että elämällänne ei ole sisältöä?

Minun elämässäni on. On nimenomaan elämän sisällön laadukkuutta, kun köröttelee kammottavassa kaatosateessa Espoo- Hauho väliä monta kertaa viikossa. Siinä ehtii mennä itseensä ja ties kehen muuhunkin. Jollei ole tarkkana, ehtii myös suistua tieltä. Sen olen toistaiseksi välttänyt, koska olenhan keskivertoa parempi kuljettaja, niin kuin suuri osa suomalaisista autoilijoista.

Hilppa kasvaa ja tuuhistuu! Hilpalle on syntynyt myös poikaystävä. Poika oli 21 vrk yliaikainen, ja kas, suurin varsa, mitä oli alueella kuunaan nähty. Ei ihme, että oli äitinsä hiukka kireänä kun kävimme katsomassa.

Meidän Pullukka senkun kaunistuu. Myös Pullukan liiallinen curling-vanhemmuus alkaa väistyä ja kohtuullisuus astuu takaisin arkeen. Pullukka oli yhtenä aamuna oikein irrotellut ja PIEHTAROINUT tarhassa. Lapsi toljotti vieressä kuin kysyäkseen: äiti, miks sä menit väärinpäin?

11196418_873646839339415_516620745_o11204832_873646836006082_963825548_o

 

Kuvat: Tössä

 

Ehkä ensi viikolla lapsikin uskaltaa kokeilla väärinpäin olemista. Toistaiseksi hän on lähinnä keskittynyt toteamaan, että perhana, mullahan on kaikissa nurkissani jalka. Näillähän pääsee kivasti eri suuntiin!

Tokihan Hilppa on mun mielestä maailman kaunein lapsi, mutta kyllä kyynel meinasi pulpahtaa silmämunasta poskelle, kun vanhan liiton hevosmies sanoi: ”Siinä on kauniilla tammalla todella kaunis varsa.”

Hyvä etten halannut puolustuskyvytöntä miestä.

Lapsi on nyt sen kaksi viikkoa vanha, ja minä olen ajanut sen takia lähes 1000 km. Saattaa tulla vielä muutama päälle. Kaivakaa nyt tamman omistajat ihmeessä ne orikuvastot esiin, niin pääsette ensi keväänä tunnelmaan!

Ens kertaan, moi ny! t. Pullukka, Hilppa ja HeMu eli hevosmummu