Huomasitteko, että Cmore:lla on sarja nimeltä Pimeyden talli? Kuka on ehtinyt katsoa, on varmaankin melko järkyttynyt. Sarja kertoo siis 80-luvun tallista Ruotsissa. Ihan niin kuin meilläkin, sielläkin talleja kansoitti lauma nuoria tyttöjä. Sitten oli tallinomistajaäijä, joka ensin lääppi ja sitten siirtyi tositoimiin tyttöjen kanssa. Osa uskalsi viedä asian poliisille, osa pelasi miehen peliä.

Tämähän ei ole uusi juttu. Vasta 2017 seksuaalisesta häirinnästä tehtiin Suomessa tutkimus SUL:n taholta, ja se käsitti kaikki urheilulajit, tai ainakin isot lajit. Odotin, että tutkimustulokset tulevat räjäyttämään koko ratsastusmaailman, mutta ei. Asiaan todettiin, että jaahas, näin on ollut! No, sovitaanko, että enää ei lääpitä ja vongata nuoria tyttöjä?

Sitten – suojatakseen TEKIJÖITÄ – kaikki nimet pidettiin salassa, jos niitä nyt tuli ilmi, ja varmasti tuli.

Muituttaisin, että lajimme pitkäaikainen suurvisiiri George Morris ehti uransa aikana kouluttamaan eräänkin oppilaan ja pitämään melkoisen määrän klinikoita, kunnes 2019 tuomittiin alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä 70-luvulla. Siihen loppui äijän ura. KUKAAN ei varmasti kiellä, etteikö Morris olisi ollut merkittävä tekijä lajissaan, mutta entäs sitten. Housujen TÄYTYY pysyä jalassa.

Itse en ole onneksi osunut lääppijöiden tielle. Olen todennäköisesti ollut jopa liian lapsellinen. Sen sijaan olen kuullut lukuisista lajimme äijistä tarinoita. Olen tietoinen, että joissain voi olla lapin lisää, mutta sillä ei ole mitään väliä, sillä EI SAVUA ILMAN TULTA.

Kyllä, vanhat jutut tulisi kaivaa esiin ja osoittaa sormella. Tiedän vallan hyvin, että joku näistä äijistä vokottelee yhä nuoria naisia (ei alaikäisiä, mutta yhtä kaikki haluttomia) ikävällä tavalla, eivätkä he osaa lopettaa. Kukaan ei ole osoittanut hänelle, että ON VÄÄRIN KOSKEA, JOS TOINEN EI HALUA. Hevosia ei myöskään anneta käyttöön seksiä vastaan, tiesittekö? SE EI KÄY.

Onko tämän maan ratsastus niin heikoissa kantimissa, ettemme voi ristiinnaulita eilisen päivän tähtiä huonosta käytöksestä? Onko nyt niin, että lajimme tuupertuu kuolleena maahan, jos ukot nostetaan palleista esiin? Kenen rahat ovat niin tärkeitä, ettei niitä voi menettää?

Tarkistuksena mainitaan vielä, että kyse voi olla myös akoista, niin kuin lehdissä luki. Omituista on se, että näiden liukkaiden paskojen nimiä ei edelleenkään saa mainita missään julkaisussa. Itse kohteet varmaankin kokevat, että heitä MAALITETAAN.

NO: En ole koskaan nähnyt/kuullut maalitettavan mitään tai ketään, jossa ei olisi ollut totuuspohjaa.

Ohjeet tähän loppuun vielä sinulle, joka et tiedä miten kuuluu käyttäytyä:

  1. Älä ajattele seksiä ja nuoria oppilaitasi samassa lauseessa. Jos ajattelet, älä anna sen näkyä MILLÄÄN TAVALLA.
  2. Jos ihminen on sinulla töissä, hänellä EI OLE VELVOITETTA lähteä kanssasi illalliselle sanomaan EI kosketuksillesi.
  3. Jos sinun on VALMENTAJANA koskettava oppilastasi, pyydä lupa. Saadessasi luvan, älä vitsaile alatyylisesti.
  4. Vaikka olisit komea, älä luule, että se oikeuttaa sinua tekemään yhtään mitään seksuaalista.
  5. Vaikka olisit rikas, älä luule, että se oikeuttaa sinua tekemään yhtään mitään seksuaalista.

Loppuun vielä Kummelin sanoin: PIDETÄÄN NE KÄDET SIELLÄ OMALLA PUOLELLA.