Smashing times with Hassu Hirvi! Kuva: Karo Pihlström

HUOMHUOM! Postauksen lopussa tarjous, voimassa vielä neljä päivää!

Eräs vaihe elämässäin päättyy huomenna. Hassu Hirvi muuttaa Savoon. Olen hassutellut hänen kanssaa jostain talvesta lähtien, välillä kerran viikossa tunneilla, välillä enemmänkin. Mitä enemmän olen eläimeen tutustunut, sitä mukavemmaksi se on muuttunut. Niinhän se usein menee.

Aloitin HH:n kanssa tunneilla käynnin, koska arvelin sen satavan Hilpan laariin. Että olisin nohevampi ratsastaja pikkuneidille. On siitä varmasti apuakin ollut, mutta uskotteko, että viiskymppisenä on hitaampaa oppia kuin 15-vuotiaana? Näin se kuulkaa on. Asenteeni on sentään kunnossa, haluan kehittyä, ehdottomasti. Hilppa varmasti olisi ihan yhtä tyytyväinen kehittymättömänäkin. Tällä hetkellä Hilpalla on menossa Ratsuttaja-kuuri. Pauliina käy Hilburgerilla kolme kertaa peräkkäin. Katsotaan, mihin se johtaa. Varmaan johonkin ihanaan! Taitava ratsastaja on lahja hevosille.

Yhteiselomme alkumetrejä, mukana UUDET DENIRO-SAAPPAAT!

Eilen olin viimeisellä tunnilla Hassulla Hirvellä. Olisin tietenkin halunnut sen olevan täydellistä, joten taisin puristaa vähän mailaa, ja Hirvi alkoi painaa kädelle. Ei dramaattisesti, mutta huomasin kuitenkin. Lapsi oli mukana, ja otti pätkiä videolle. Suorastaan pelotti katsoa niitä! Ja arvasin: käteni on yhä rauhaton. Se parannuskohteeksi. Tunti oli kuitenkin kiva, ja Hirvuliinistä jäi mukava maku suuhun. Toivon, että uudessa paikassa Häntä ymmärretään, sillä hän on sielultaan pieni mimosa.

Ja sitten katraamme etäryhmään: Pullukka voi hyvin, ja kylkiluut ovat jo imeytyneet takaisin läskin joukkoon. En olisi koskaan uskonut, että sanon tässä kohdassa: JIPPII! Huoli on toki ollut kova, mutta onneksi Pullukalla on tapana hoitaa ns. hommat himaan. Jos hevosesta sanotaan, että pelastaa, niin tämä tekee sen. Esteillä, metsässä, varsojen kanssa, you name it. Pelastaa jopa itsensä karsinasta ulos, jos ei huvita olla sisällä. Rakas Pullukka!

Pullea hevoseni on taas nimensä veroinen!

Sunnuntaina menen pitkäst’ aikaa Hilpan kanssa tunnille. Saas nähdä. Kaveriksi tulee toinen nelivuotias, joka sinkosi juuri eilen yhden ratsastajan tantereeseen. Peukkuja tarvitaan!

Tilanne eli situation eli sitikka. Kuva: Karo Pihlström

Muistakaa, muistakaa! HIHS-tarjous yhä voimassa, ja lipun ostaneiden kesken arvotan seitsemän kahden hengen paikka aitioon katsomaan kisoja niin, että alan konkari kommentoi vain meille! Ja tehdään myös backstagekierros ja katsellaan tuote-esittelyjä. Porukan kesken arvotaan myös satasen Horsexplore-lahjakortti! 

Kavioliitto tarjoaa: seuraavat kaksi viikkoa (1.-15.9.) LIPUT PILKKAHINTAAN Helsinki Horse Show’n lauantai-illan Kansainväliseen Iltanäytökseen hintaan 40,50 € (norm. 69,50 €)! Linkki tässä.