Yhteistyössä Back on track

Käsi ylös kuka on pikkutyttönä toivonut ponia joulupukilta? Niinpä. Nyt voin rehellisesti sanoa, että luojan kiitos joulupukki oli viisaampi kuin minä. Ei siitä hyvä olisi tullut, ei. Jos mietin, kuinka pihalla olin hevosenpidosta kun hankin ekan ”oman” hevosen eli vuokraratsu Korpun, ja olin silloin 30, niin kuinkahan pihalla mahdoin olla esim. kymmenvuotiaana. Melko.

Kun nyt sitten olen kasvanut aikuiseksi ja päättänyt, että laitan kaiken liikenevän kaviokkaisiin, on joulupukin syytä olla skarppina mitä minulle kannattaa tuoda.

Lynxillä kelpaa lennellä!

Lähdetään tärkeimmästä: KYPÄRÄ. Jos kypäräasiat eivät ole kunnossa, mikään ei ole kunnossa. Ilokseni huomasin, että Back on trackin Lynx -kypärä painaa turvallisuuslistojen kärjessä edelleen. Itsehän hankin Lynxin ihan Lenniä varten. Onpahan tuore ruukku päähän, kun kuitenkin lennellään.

Turvallisuutta silmällä pitäen paukkuliivi saattaa myös olla hyvä idea.

Mikäli turvallisuus on hanskassa, voidaan lähteä hifistelemään. Back on trackin tuotteethan ovat siitä kivoja, että ne heijastavat ihon oman lämmön takaisin. Siksi BoT:n SISÄHANSKAT ovat melkoisen edullinen ja hyvä tapa muistaa ratsastavaa tai muuten vain talleilevaa kaveria. Laita hanska lämpimään käteen ja sitten käsi isompaan rukkaseen, ja kas! Lämpö säilyy – edes hetkosen.

Siinä onkin koko turvallisuuspaketti päällä: kypärä ja paukkuliivi.

Tallityöntekijät ja hevosalan ammattilaiset kuluvat fyysisesti aikamoista vauhtia, joten kolotuksiakin saattaa ilmetä. En keksi ketään, joka nyrpistäisi vaikkapa niskasuojalle, joka pitää niskan lämpimänä. Tai miten olisi selkätuki, joko koiralle tai ihmiselle?

Back on trackin kaikki tuotteet sisältävät materiaalia, joka kiihdyttää pintaverenkiertoa ja näin ollen saattaa jouduttaa esim. vammojen paranemista. On siis täysin perusteltua ostaa esim. SATULAHUOPA hoitavasta materiaalista! Puhumattakaan loimista, suojista ja mitä näitä nyt on. Mutta ai niin, ihmisellehän tässä lahjaa etsittiin.

Koska kerrasto pitää kuitenkin hankkia, ei ole ollenkaan väärin tilata sitä joululahjaksi, sillä BoT:in kerrastot ovat kevyitä, mutta lämpimiä! Liukas pinta tekee niistä myös melko ketterät pukea kaiken muun alle.

Ja koska joulu tulee, on Kavioliittokin hövelillä tuulella: kaikki ennen joulua tilatut tuotteet -25% koodilla KAVIOLIITTO. (siis MIKÄ TAHANSA TUOTE!)

Jos tilaat HETI, saattaa ehtiä jouluksi.

Pysykää lämpimänä!