Moni on kysellyt mikä on Pullukan tarina. No, hän on kotoisin Hollannista, nyt 14-vuotias. Elämänsä kiihkeimmät vuodet hän vietti Keski-Euroopassa esteitä hypellen. Omistajia on papereiden mukaan Pullukalla ollut kolme ennen minua. Viimeisenä oli kaunis nuori tyttö, joka kisasi Pullukalla 135-tasolla. Ja voitokkaasti!

Pullukka voittamassa 135-luokkaa. Selässä Charlotte Andrea.

Pullukka voittamassa 135-luokkaa. Selässä Charlotte Andrea.

9-vuotiaana Pullukka tuli Suomeen ystäväni toimesta. Samaan aikaan ystävä alkoi pikku hiljaa synnytellä, joten hän tarvitsi kopukalle liikutusapua. Minä olin tikkana paikalla. Pullukka oli 5/5 vaikea ratsastaa, olin ensimmäiset viikot enimmäkseen suu auki. Joko se pomppi pitkin seiniä tai sitten ei mennyt mihinkään. Silloin tällöin se väläytteli taitojaan ja rakkaus oli valmis. Kun ystävä sitten ehdotti hevosen ostamista, olin valmista kauraa.

On tässä kaikenlaista saanu ruokansa eteen tehdä. Tässä joulupukin porona.

On tässä kaikenlaista saanu ruokansa eteen tehdä. Tässä joulupukin porona.

Seuraavat kaksi vuotta opettelin ratsastamaan omalla hevosellani. Kulutin monia opettajia loppuun ja lähes itsenikin. Hevosesta löytyi lopulta pari vikaa, jonka ansiosta oltiin puolisen vuotta saikulla. Sinä aikana opettelin hevoseni uudestaan.

Maailman Hienoin Hevonen.

Maailman Hienoin Hevonen.

Terveen vuoden aikana mietin, että jos meinaan teettää Pullukalle varsan, se on tehtävä nyt, sillä hevosen nelikymppisyys häämöttää. Done. Hilppa syntyi 21.4.2015. Raskausaikanaan Pullukka oli maailman onnellisin ja ratsastettavin hevonen.

Lokakuussa pitäis aloitella taas harrastusta. Kävimme ennen raskautta parit pikkukisat tasolla 90-100, ja oispa kiva päästä taas. Sitä kohti.