Kuva: Mari Stendahl-Juvonen

Sinne ne meni, Lenni Lokinpoikanen ja Pullukka, kullanmuruni, muuttivat takaisin Lappeenrantaan, jossa Lenni syntyi. (Selvennys: Pullukka oli liisattuna serkulleni, joka teetti sillä varsan, Lennin.) Kuukauden päviät hoivasin niitä kädestä pitäen joka päivä kahteen kertaan. (Herrasväki tuli etelään, koska Pulde astutettiin.) Ruokin, siivosin pihaton ja mitä nyt muuta siihen keksi. Lääkitsin, kun olivat kipeitä. Ajanjakso ei ollut hirveän pitkä, mutta voin kertoa, että tallimatkan ollessa 20km, ei hirveemmin muuhun jäänyt aikaa. Alkuvaiheessa menin aika pitkät päällä, sitten siitä tuli tapa. Tiukimmillaan aikatauluun piti survoa Hilppa, Pullukka ja Lenni sekä Hassu Hirvi, jota myös kuntoutetaan rinnassa olleen reiän jäljiltä. Ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia.

Ihan tööt. Kuva: Mari Stendahl-Juvonen

Nyt kun herrasväki on pois, ehtii taas itkeä Hilpalle sopivan satulan perään. Voi vitja, että on ärsyttävää. Hilppa on vielä niin ymmyrväinen, että satulan alle on ihan turha tunkea mitään fyllinkiä ja pyllinkiä asettamaan satulaa oikein. Mutta tätä kai tämä on seuraavat vuodet vielä!

Kunhan Hassu Hirvi tuosta vielä lähtee, niin jään yhden nuorikon kanssa kahden. Se on melkonen paikka. Pitänee opetella ratsastamaan sitten. Nyt taas tuntuu, että takapakkia on tullut, mutta sitä kai se on, kun ei ole ammattilainen.

Jos etsitään myönteisiä puoli elämästä, niin ratsastuksen EM-kilpailut telsussa! Aivan ihanaa istahtaa vartin joutoaikoina ruudun ääreen toljottamaan joko Henri Ruosteen, Isabell Werthin tai jonkun muun ihan ok -ridaajan työskentelyä. Että se on kivaa! Ja esteillä tulee kerrankin hurrattua Ruotsille. Just puhuttiin kavereiden kanssa, että Ruotsille voi hurrata este- ja koulukisoissa, mutta siihen se sitten jääkin. Jääkiekko: ei ikinä, jalkapallo: ei ikinä, hiihto: maailman eniten ei ikinä. Kyllä ratsastus on sitten ekumeeninen laji!

Josko tämä sitten, vaikka.

Aijoo, kävin palauttamassa pari sovitussatulaa, ja pääsin eheyttävien eläinten äärelle. Tarvitsen näitä esim. lauman kotiini.

Lapsi ja HÄN <3

Minä ja HE <3

Rakkauden HÄN <3