Kesän aikana Suomi tulvii ihania kesäkisoja. Porukka puurtaa saadakseen kisat pystyyn tahi saavuttaakseen jonkun pystin. Osa puurtaa hevosen hyvinvoinnin eteen. Se on kaikki parasta mitä on! Sitä helposti luulee puurtaessaan olevansa yksin tai pienessä porukassa. Sehän ei pidä paikkansa. Ratsastusporukka on suurimpia liittoja maassamme. Ja mitä enemmän meitä on, sitä isompi voima! Sehän nähtiin jo eduskuntavaaleissakin, eikö?

Kaikkein parhaiten porukan saavat liikkeelle menestystarinat. Jääkiekon MM-kullan jälkeen saattaa Suomeen syntyä melko monta Mörköä. En ole ihan varma itkenkö vai nauran, jos lapsenlapseni luokalla on Jani-Mörkö ja/tai Mörkö-Liisa. Jää nähtäväksi. Pointtini on se, että ratsastuksen supertähtikin on väistämättä syntymässä! Siitä on niin kauan, kun Kyra ratsasti keulakuvanamme, että nyt on aika hurrata nuoremmasta polvesta paras ulos. Ja kavioliittolaisille tähän aukeaa aikamoisen hieno mahdollisuus: Kavioliitto goes Nations Cup! Jos ostat liparit tapahtumaan täältä kautta, saat ne KAKSI YHDEN HINNALLA! Ja mikä röyhkeintä, jos ostat Kavioliitto-lipun, olet mukana arvonnassa, jossa yksi henkilö ja hänen kamraattinsa voittaa paikan VIP-PÖYDÄSSÄ PERJANTAINA KOKO PÄIVÄN!

Mikä tämä Nations Cup sitten on?

Nations Cupin estekisa perustettiin jo vuonna 1909. Sen on tarkoitus tuoda koko maailman hevoshullut yhteen, ja samalla panna maiden estejoukkueet paremmuusjärjestykseen. Jokaisesta osallistuvasta maasta on mukana siis JOUKKUE. Täällä hypätään KORKEIMMALLA TASOLLA, eli luvassa ns. kovaa porukkaa. Mutta ei tässä vielä kaikki! Vuonna 2013 FEI keksi lisätä soppaan myös KORKEIMMAN TASON KOULURATSASTUKSEN! No johan pomppas! Yhtäkkiä samoissa kisoissa voikin katsoa sekä HUIPPUKOULUA, että HUIPPUESTEITÄ!

Viimeksi moinen ralli on ollut Suomessa 10 vuotta sitten. Silloin mukana ei vielä ollut kouluratsastusta.

Nyt on meidän paikka näyttää, että perhana, täällä osataan hurrata huipuille! Eiköhän kerätä porukat kasaan ja mennä huutamaan!

Suomen joukkueita ei ole vielä ratkaistu, mutta kerron heti kun selviää! On täysin mahdollista, että radalla nähdään Emma Kanerva, Henri Ruoste, Satu Liukkonen, tahi Sebbe Numminen…

Huomhuom! Tieto saatu klo 11.39: BREAKING NEWS! HENRI RUOSTE TULEE!

Nähdään Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa 4.-7.7.!

Koodilla KAVIOLIITTO saa päiväliput Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan 2 YHDEN HINNALLA

Alennuskoodi on voimassa 7.-14.6.

Suora linkki lippukauppaan TÄSSÄ!