Etulinjassa.

Bloglovinin takia tämä: Follow my blog with Bloglovin

Iltapäivää! Humps vaan kuului, ja viikko lomasta on mennyt. Hilppaa varmaan ärsyttää, koska ravaan tallilla yhtenään. Sorit siitä! Otsikko kumpusi ihastuttavasta ketjusta, jonka perustin Kavioliiton fb-sivulle: kerro tallikäynnistäsi mahdollisimman tylsästi. Tuli kyllä upeeta kamaa, kiitos! Otantoja sivulta:

”Ajoin tallille. Lapsi ratsasti. Ajoin kotiin.”

”Puin ridakamat. Lähdin hakemaan tarhasta, ei anna kiinni, lähdin kotiin.”

Ehkä kovin: ”Kävin tallilla.”

”Katsoin auton ikkunasta että sähköpaimen näyttää edelleen olevan päällä. Ajoin töihin. 
Olisihan tuota voinut samalla katsoa, onko laitumella vielä astioissa vettä. Tai hevosia.”

Kyllä on turvallinen mieli, kun on noin nohevaa sakki lukijoissa! Jos satun kuukahtamaan, voitte hypätä Kavioliiton rattiin koska hyvänsä. Rautaista tavaraa 172 kommenttia!

Palatakseni sitten eiliseen, niin ei voi Hilppa kyllä valittaa. Oltiin maastossa, tuuli just sillä tavalla kivasti, että paarmat eivät päässet kokopäivätöihin. Aurinko paistoi, mitä on vaikea tajuta tänään. Hilppa ja kämppiksensä Kati olivat molemmat kuin hevoskirjasta: kivoja, kiiltäviä ja onnellisia, sekä HALLITTAVISSA! Kohtasimme mm. metsätyökoneen, eikä oltu moinaankaan. Tällä elän taas pitkään.

Maaston jälkeen tehtiin niin kuin hevoset haluaisivat: pestiin hiet pois ja heitettiin ne hetkeksi vielä tarhaan, kun siivottiin sitä. Mitä luulette, että ne tekivät? Piehtaroivat tietysti. Ei kiillä ratsu enää, mutta se on happy.

Eilen oli siltäkin osin ”kiva” päivä, että sivuilta loppui kaistatila. Eihän mulla tullut pieneen mieleenikään, että silläkin tavalla voi käydä. Taas oli satanen syrjällään, kun lisäsin leveyttä. LEVEÄ KULJETUS, HEH, HEH.

Tuntuu vähän samalta kuin olisi muuttamassa kotoa. Kaikki on niin ihmeellistä: mitä, pesuaineet pitää ostaa ITSE? Vessapaperi? Onko itse tehty ruoka muka halvempaa kuin ravintolassa tehty? Mikä ihmeen sähkösopimus? Vähän samat fiilikset tämän oman domainin kanssa. Mutta hei: I can do it.

Huomenna Hilppa menee Lapsen kanssa uimaan! Tai siis jos menee. Mukaan on ilmoittauduttu ja urheilumieli on läsnä. Uskoimme molemmat, että Hilppa varmasti ainakin lopulta menee veteen, ja että Lapsi pysyy siellä paremmin kuin minä. Minä hoidan sitten sen DRESSAGE-SATULA – puolen. Tirsk.

Poliisi tulee, jos tuolla tavalla lötsösti istuu!

Tällä hetkellä tuumin otanko itse osaa estekisoihin keskiviikkona. Omalla tallilla on mittelöt, joten kannattanee osallistua, mutta menenkö itse, vai liekö hyvä ratkaisu laittaa Hanna Parikka asialle? Olisi kaiketi Hilpan kannalta opettavaista! Ja etenkin minun kannaltani, koska saisin vaklata lähietäisyydeltä.

Ja sitten uutisiin: blogini luettavuus mobiilissa on kuulemma huono. Minulla se on ihan okei, otsikko vaan on liian leveä, mutta kuka sitä tarvitsee? Taustakuva kaiketi aiheuttaa temppuilua, mutta teksti on ihan siististi. Näyttää siltä, että valitsemani teema ei parempaan pysty. Joten: kykenettekö te? Yritän toki parantaa tilannetta erä kerrallaan.

Toinen uutinen: Blogloviniin on nyt ilmoitettu, että on tämmöinenkin saitti kuin Kavioliitossa.fi, mutta vanhasta en saa uutta, koska ei-olemassa-olevaan ei voi ilmoittaa, ettei ole siellä enää. Shit. Koitan korjata tämänkin!

Jaahas, viikon päästä ollaan taas Keiteleellä Wanhan Koulun tallilla Kavioliittoleirin merkeissä! Mitä se sitten tuokin tullessaa, selviää sitten. Nyt otan lomatorkut, moi!

Ennen oli kelit rumia ja hevoset eri värisiä! Kuva ehkä viiden vuoden takaa. Pullukka ja Vilske.