Pääsiäisleiripä hyvinkin! Oli tarkoitus järjestää moinen pikaleiri silloin keväällä, mutta maailmanlaajuinen, kiukkuinen flunssa esti suunnitelmat. Niinpä Pääsiäisleiri siirrettiin suosiolla juhannuksen kupeeseen.

Paikka oli sama kuin Kavioliittoleireillä yleensäkin: Wanhan Koulun talli Keiteleen Hamulassa. Läsnä olivat kanat, puput ja aasi, ynnä jokunen hevoshullu ja sitten tietenkin ne hepat. Enimmäkseen hilluttiin kouluratsastuksen maailmassa, mutta yhden porukan kanssa lähdettiin lauantaina maastoon. Voihan että, miten kivaa! Kahlailtiin suomenhevosten kanssa Nilakassa ja viiletettiin ravia ja laukkaa. Yhdelle meistä maastoreissu oli ensimmäinen laatuaan, ja sanoinkin hänelle, että tämän jälkeen saattavat maastoreissut olla sitten pettymyksiä. Niin ihanaa oli!

Tiina, mää ja Hanna.
Mikään kuvateksti ei tee oikeutta näille.

Kaupan päällisenä tallilla oli torstaina syntynyt PONIN VARSA. Eihän sellaista söpöyttä kestä kukaan! Pääsimme seuraamaan hänen ensimmäistä ulkoiluaan, VOI HERRAN TÄHEN. Kyllä ei ole mikään niin söpö kuin welsh part-bred-vauva! Mykistävää.

Olihan siellä myös meidän Poppana! Se oli kasvanut viime näkemältä noin metrin, ja uskallanpa väittää, että säkäkorkeus oli jo melkein sama kuin Hilpalla nyt. Eli taitaa hänestä tulla kookas tyttö. Poppana pääsi kokeilemaan irtohypytystä ensimmäistä kertaa elämässään. Mukana oli myös hänen ystävättärensä Tatti. Tytöt saivat loikkia yhdessä, niin ei kellekään tullut hätä.

Poppana ja Tatti!

Kyllä tällaiset pikku irtiotot ovat sitten tervetulleita. Syödä jonkun muun tekemää IHANAA ruokaa, nukkua talossa, jossa on ILMALÄMPÖPUMPPU ja ratsastella menemään. Arvostan!

Päivi, Helena, Jenni ja Asiakaspalvelu-Elli.

Taas sain myös uusia ystäviä ympäri Suomen. Porukkaa oli mm. Kuopiosta Vantaan kautta Turkuun ja Iisalmeen. Hienoa jengiä! Saunottiin tallipaskat pois tukasta ja joku muukin taisi heittää talviturkin kuin minä. Siihen vielä saunakalja päälle, niin avot.

Heinäkuussa samassa paikassa seikkaillaan taas, sillä kertaa viikko!

Ai oliko Hilppa mukana? Ei ollut, sai lojua sillä aikaa kotosalla. Loma näytti hänelle maistuvan, turkki kiilsi ja silmät tuikkivat. Nyt lähdenkin tästä ensin uittamaan koiraa, sitten hevosta. Saas nähdä!