Kuva: Patrik Kittelin kotisivu

Ai että, mä sanon: pääsen kuin pääsenkin katsomaan ruotsalaisen huippukouluratsastajan Patrik Kittelin klinikkaa! Tavattoman jännittävää ja mielenkiintoista. Ei vähiten siksi, että olen niin onneton kouluratsastaja. Kaikki oppi, mitä minuun kaadetaan, on hyväksi maailman hevosille!

Ennen sitä kipaisen tänään tallille ratsastamaan Hassun Tamman. Hänen selässään en ole hetkeen ollutkaan, joten taas on ihmettelyä luvassa. Toivon, että säästyn enimmältä mailan puristamiselta. Katselin pohjiksi Carl Hesterin ja Patrik Kittelin ratsastusta, ja ajattelin, että noin. Se toimii yllättävän hyvin. Kun kuvittelee olevansa todella ryhdikkäänä, niin kappas vaan, onkin. Kun kuvittelee venyvänsä ylhäältä ylöspäin ja alhaalta alaspäin, sattumoisin tekeekin niin. Yleensä hevonen kiittää käyttäytymällä toivotusti.

Terveisiä hevosenselästä. Satoi akkoja puukko hampaissa, mutta meikä vaan painoi. Maneesissa, toki.

Milläs asialla?

Hassun Tamman jälkeen päästin pikkupirjon irrottelemaan maneesiin, ja irrottelihan se! On aina yhtä kiva katsella kiihdyttävää Hilppaa. On myös kiva nähdä miten se pukittelee, kun selässä ei ole ketään. Videopätkä näkösällä Kavioliiton instassa.

Huomenna saatte kattavan raportin Patrik Kittelin klinikasta, sillä se alkaa jo klo 9.30 ja loppuu vasta klo 15. Niin että hyvää yötä ja huomiseen!