Oikein hyvää kesää kaikille! Kivahan se oli kesä meilläkin siihen asti, kunnes Lennin vointi ei näyttänytkään ihan hyvältä. Sunnuntai-iltana tallikaveri-ell soitti, että nyt pitäis pikkupoika saada klinikalle. Jaahas. Kello oli 20.30. Alkoi soittelu. Ensin vetoauto lainaan, check, sitten koppi, check. Sitten körökörö Sammattiin hakemaan pienperhettä. Onneksi Lapsi lähti kanssani matkaan. Tässä vaiheessa oli jo melko hämärää ja yrittäessämme nykiä tallin pihassa kopin väliseinää pois, huomasimme, että ei se lähde. Niinpä vaihdettiin lennosta tallinomistajan koppiin. Sitten tallinomistaja käytännössä kantoi Lennin koppiin (Lapsen avustuksella) ja minä talutin Pullukan. Off we go.

Viikin fantastinen henkilökunta ilahdutti öisiä sairastajia ja heidän omaisiaan!

Viikissä alettiin tutkia. Molemmat käyttäytyivät hyvin. Ultrassa pikkupojan keuhkoista löytyi pöpö, jonka takia katsottiin parhaaksi, että perhe jää yöks klinikalle ja lääkitys voidaan aloittaa heti. Seuraavana päivänä oli tarkoitus hakea heidät pois. Pullukka oli matkan varrella mennyt oudon laihaksi, vaikka voi muuten hyvin, joten pyysin varmuuden vuoksi verikoetta. No hups, sehän näytti ongelmia. Perhe sai jäädä vielä klinikalle.

Teletappi, lapsi ja kuihtunut Pullukka-polo hoidon piirissä.

Huomenna Pullukka ultrataan ja tähystetään. Kyseessä voi olla suolistotulehdus, mutta myös kasvain. Tai joku muu. Hevosilla se voi olla mikä vaan. Onneksemme Pullukka syö ja kakkaa ja on pirteä, ruoka vaan ei imeydy. Pullukkaa vähänkään tuntevat tietävät, että häneen ruoka imeytyy vaikka kuvasta. Ongelma on siis olemassa.

Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että saadaan pienperhe huomenna kotiin Hästbackaan. Ja juu, rouvahan siemennettiin perjantaina, että johan on kumma jos siellä sattuu vielä kasvamaankin joku!

Hätäpäissäni kävin vielä illalla katsomassa Hilppaa laitumella. Luojan lykky hän on potrassa kunnossa ja kuin ihmeen kaupalla etukengätkin ovat paikallaan! Blessed be.