Reenaajat reenin jälkeen. Kenties toiveikas "eikö nyt olekin vahvistavan aterian paikka"-ilme?

Reenaajat reenin jälkeen. Kenties toiveikas ”eikö nyt olekin vahvistavan aterian paikka”-ilme?

Nyt on nimittäin hölkätty! Lapsi on pistänyt Pullukan kunnon reeniin, ollaan oikein suunniteltu mitä tehdään ja milloin. Ja arvatkaa mitä: Pullukka tykkää! Hän on ihan korvat töttöröllä kun joutuu kunnolla töihin. Ruokavalioon ei olla muuten sotkeennuttu kuin että heinäverkko (ulkona, telineessä) on vedetty päivisin normaalia kireämmälle. Vapaa heinä luo lempeää auraa ja ison mahan. Yritämme taistella mahaa vastaan ja pitää auran.

Viime viikonloppuna Pullukka sai kesätakin päälle. Tarkoittaa sitä, että klipattiin mannekiini lyhyeen karvaan. Uskotteko jos sanon, että sehän laihtui siinä samalla! Sävystä tuli tumma, joten onhan se nyt kaita, herran tähden. Yhtäkkiä piti muistaa laittaa takkia päälle yhtenään, ettei tule lihasjumi. Lihastakin alkaa tosiaan olla, aeimmin on panostettu enemmänkin hapenottokykyyn. Pullukka jaksaa mitä vaan, vaikka sillä on semmonen perusjojo aina nenässä. Niin on omistajallakin. Yriettiin myös jotain rohtoa, jonka pitäis avata vähän sitä räkäputkea, mutta oli niin pahaa, että rouva ei suostunut syömään. Olkoot, perhana.

Viime viikolla estetunnilla harjoiteltiin pitämään vauhtia yllä. Se jämähtää niin helposti kurveissa! Tällä viikolla estetreenin kohteena oli – kappas vaan – sama asia. Nyt ei tarvitse muistaa monia asioita, ainoastaan se, että speed up.

Varusteista saa kuulla koko ajan nillitystä (en nyt mainitse keneltä, LOL). Pitäis olla sitä ja pitäis olla tätä. Yritä itse ylläpitää kahta hevosta, koiraa ja lasta! Ei ole kuule varaa kaikkeen. Suitset on meillä esim. koottu kahdesta osasta. Mielestäni kaksiväriset (ruskeat) suitset on niin kevät 2018. Satula on vanha kuin taivas, Pessoa, mutta laadukas ja sopiva. Jalustimiksi lupasin lapselle Freejumpit, jos pääsevät Amateur Tourin finaaliin. Käytiin sitten viime viikolla Hipposportissa ihailemassa Freejumpien eri sävyjä. Ette usko, miten vaikea on lapsen päättää minkä väriset niiden pitää olla! Kerma oli lopulta ratkaisu. Ne piti tilata, koska niitä ei ollut varastossa. Odotamme niitä nyt innolla. Olen varma, että Freejumpien avulla ratsukko suoriutuu paremmin (HUUTONAURUA, MUTTA MIKSI).

Rouva kengitettiin viime viikolla. Nyt keskitymme pitämään kengät jaloissa. Lymfahieroja Lätti kävi viime viikolla ja kaavailin, että optimaalinen aika olisi piipahtaa vielä ensi viikolla, ennen  varsinaista hässäkkää. Ja aina suorituksen jälkeen olen surrutellut rouvahevosen pyllyä ja lapaa Shiversillä. Eikö rentoutuminen olekin kaiken a ja o? Sitä oletusta vasten käytiinkin eilen tyttöjen rentouttavalla luontoretkellä. Mukana olivat: Mimmi-koira, Pipsa-koira, Katja-ihminen, Pullukka-hevonen ja kaksi (2) hirvikärpästä (VEIJO JA SIMO, ehkä?). Hyvä saldo! Voi jeesus, että teki eduardoa, suosittelen! Tepsuteltiin mättäillä, kallioilla ja ties missä. Hevonen skarppina ja jalkojaan hienosti nostellen. Se on parasta jumppaa kenelle tahansa.

Ja tämä postaus piti laittaa jo perjantai-iltana, mutta kappas, tallilta tulo venähti yhteentoista ja uni yllätti autoilijan. Onneksi ei ratissa.

JA MUISTAKAA NY HERRAN TÄHEN SE HORSE SHOW-TARJOUS! Ettei mene ihan hukkaan valtava reeni. Ja nuha, jonka sain jo Ypäjältä. Jääkiekkoilijat kasvattaa play off-partaa, itse kasvatan Horse Show -räkää.

Poikaystävän kanssa: "Herrajumala enkö mä oo sanonu, että julkisesti et pussaile!" HUOMAA ROUVAN SIERAIMET.

Poikaystävän kanssa: ”Herrajumala enkö mä oo sanonu, että julkisesti et pussaile!” HUOMAA ROUVAN SIERAIMET.