Mikä ongelma? Olen täysin valmis.

Mikä ongelma? Olen täysin valmis.

Voi kauhistuksen kanahäkki, mitä olenkaan mennyt tekemään. Olen taas kerran antautunut median alttarille. Olen kehittänyt Radio Novan kanssa kuvion, jossa Oku ja Esko opettelevat ratsastamaan (muka), ja menevät sitten täydessä tällingissä Pullukalla Horse Showhun. Nyt alkaa kauhu nousta kurkkuun. Mutta miksi? Koska la klo 201.5.

  1. Pullukka on nimensä veroinen. Sen satula hieman pyörii, koska se on niin pyöreä. Eläinsuojeluviranomaiset hyökkäävät ovelta kimppuuni, koska hevosellani on vähän massua. Ei sillä mitään ihraniskaa tms. ole, mutta pötsi löytyy.
  2. Pullukka ei ole koskaan täysin puhdas. Jos pesen sen perjantaiyönä (aiemmin en ehdi), se ehtii kevyesti möyrimään itsensä ruskeaksi, vaikka olisi mikä jakku päällä. Ainakin ripaskat voi heittää häntään ja huiskia sillä, jollei muuten.
  3. Mitä jos se alkaa pyörtyä siellä sen yleisön edessä?
  4. Miltä se näyttää, kun rinnalla on kaiken maailman Pacific Des Essartseja sun muita? Takapihan Taunukselta. Kamalaa.
  5. Todellako käyn lainaamassa auton pe-yönä, käyn pesemässä hevosen, ajan kotiin, otan tirsat, ajan tallille, työnnän hepan koppiin, ajan jäähallille, kippaan järkyttyneen Pullukan talliin parkkialueelle, juonnan ja häslään koko päivän, haen hevosen, joku verkkaa sen, vien sen Areenalle, Esko ja Oku hyppää, vien Pullukan takaisin talliin, jatkan juontamista, haen Pullukan, lastaan sen koppiin, vien sen kotiin? Kyllä, näin se menee. Ja saapuu oikea yö.
  6. Meillä on teille yllätys Horse Showssa, miten se menee? Onko se kaikkien mielestä ihana? Vaiko eikö?
  7. Mitä jos minä pyörryn ja luhistun paineen alla? Sähköpostini luhistui jo.
  8. Jos rengas puhkeaa? Myrsky puhkeaa? Flunssa puhkeaa?
  9. Mitä jos?
  10. Mitä?

No niin Katja, nyt kamomillateetä litra. Se rauhoittaa.

Riläks, Katja! Its only Horse Show.

Riläks, Katja! Its only Horse Show.