img_2901

Tänään oli Pullukalla duunipäivä. Haettiin kesken päivän tarhasta ja alettiin sukia. Sitten jätettiin hetkeksi särpimään heiniä (kiitos) ja kohta jo vehjettä päälle. Taisi Katja käyttää saksiakin, leikkeli jotain vuohiskakkakimpaleita (karvaa) lyhyemmäksi. Että olisi edustava hevonen. Verryttelykävely piti suorittaa pimeyttäkin pimeämmässä Suomessa ja siihen kun pistetään vielä pakkanen ja tuuli, niin olosuhteet on kohdillaan. Ainoa, mikä hehkui, oli huumori, koska mitä jää jäljelle kun kaikki on ihan jäässä.

Asaintuntijajaostossa Pirjo Petterinsisko Punakuono ja Tonttu Torvinen.

Asaintuntijajaostossa Pirjo Petterinsisko Punakuono ja Tonttu Torvinen.

Pullukka ja lapsi oli ilmoitettu 90 ja 100 -luokkiin, niin kuin aina. Se on hyvä korkeus, sillä joutuu pikkuisen hyppäämäänkin, mutta ei ole tähtäämisen kanssa niin pilkuntarkkaa. Ja 90 on ikään kuin harjoitus ja 100 cm varsinainen suoritus. Niin nytkin. 90 cm:ssä tuli yksi kielto, Pullukka näytti vain ajattelevan, että enpä menekään, tai no, menen sitten. Olipa hilkulla ettei ratsastaja jalkautunut. Pullukka on siitä kiva likka, että se ei milloinkaan vetäise äkkiarvaamatta päätään ALAS, vaan aina YLÖS, ettei vaan ihminen suistu.

img_2910

img_2896

Metrissä emäntä oli jo ihan estehevosena. Hypyt oli hienoja ja eläin selvästikin jo herännyt. Uusinnassa lapsi äityi (tietenkin) ahneeksi ja veti ns. mutkat suoriksi. Siinähän Pulde on kyllä ihan taitava, joten mikä siinä, PAITSI JOS viimeiselle esteelle pitäisi tulla ns. supertarkasti, koska se oli kapea este. No hups. Uusinnan vika este siis hypättiin kahteen kertaan, mutta silti sijoitus oli 5.! Aika kova, etenkin kun lähtijöitä oli luokassa 19. Ylpeä olen, molemmista!

img_2895

Nyt päätettiin, että Pullukka pääsee loppuvuodeksi hyppylomalle. Hän valitsi itselleen perjantaina uuden, hirveän kivan vuokraajan, ja menkööt loppuvuosi uuteen ihmiseen tutustuessa, maastoillessa ja tasaisella kyntäessä. Make Pullukka great again!

Kaikki kuvat: Nea Levonius! Kiitos!