Tiedote 2.5.2018             Julkaisuvapaa heti

 

PULLUKKA VETÄYTYY JULKISUUDESTA

Tulevaisuus on tuolla. Näen sen kirkkaana.

Hyvät ystävät,

olen ilolla seurannut, miten iso ja ihana joukko on seurannut säännöllisesti elämääni täällä Kavioliitto-mediassa. Elämäni on ollut melkoista vuoristorataa ensimmäisen lapseni syntymästä lähtien, mutta sain aikanaan kilot karistettua aika kivasti synnytyksen jälkeen ja palasin kilpakentillekin. Nuoruudessanihan kilpailin Hollannissa jopa 140-tasolla (alle 10-vuotiaana), mutta voittamani luokat rajoittuivat 135-luokkiin. Olenhan melko pieni nainen (160,5cm), joten varmaankin ymmärrätte, että vain mittava kapasiteettini mahdollisti niinkin isojen luokkien esteet.

Suomeen muutettuani siirryin helppoihin metrin luokkiin, jossa ratsastajanani olivat ensin Katja ja sitten hänen tyttärensä. Tämä tytär oli melko kilpailuhenkinen, ja hänen kanssaan niitimmekin mainetta päätyen lopulta myös (luojan kiitos, vihdoinkin) Helsinki Horse Showhun, johon omasta mielestäni kuuluinkin. Saavutimme Amateur Tourin 100cm luokassa Top 10 -paikan, joka on vähintä mitä itse odotin. Omistajani Katja päätti, että Horse Shown jälkeen saan jäädä kisaeläkkeelle, ja näin tehtiinkin. Muuten se oli ihan jees, mutta jouduin aika paljon tuuppaamaan koulua vastapainoksi. Se ei ole hirveän hauskaa, vaikka kaiken osaankin, tietysti.

Vuoden vaihteessa täytin 17v, ja joidenkin mielestä se on paljon.

Viime kuussa etujalkaani alkoi jomottaa, ja Katja siirsi minut kävelyhommiin. En ole ihan varma sattuuko jalkaani oikeasti, vai ovatko jalkapohjani vain vähän arat, kun minulta otettiin kengät pois, mutta nyt ihmiset eivät enää edes kiipeä selkääni. Se on ihan jees, koska ei tarvitse kovinkaan montaa kertaa pyytää, että saa maistaa vähän kevään uutta vihreää, joka puskee jo kivasti tien penkoissa.

Katja sanoi, että on ihan okei vaan hengailla hihnan päässä, miettikää, Katjan koira elää aina niin! Ihmisen hihnassa vuodesta toiseen, LOL. No mulle se käy.

Otan kohta seuraavan, merkittävän askeleen elämässäni, ja se vaatii muuttoa toiselle paikkakunnalle. Muutan touko-kesäkuun vaihteessa, ja menen sillä reissulla myös tapaamaan yhtä miestä. Sen nimi on Levisonn, ja on muuten kuuma jätkä. Ollaan puhuttu perheen perustamisesta, ja jos kaikki menee putkeen, synnytän vuoden päästä kesällä toisen lapseni. Odotan sitä ihan tosi paljon, sillä äitiys on ollut aivan parasta aikaa elämässäni. Katja onneksi tajuaa, että se on varsinainen tehtäväni tässä maailmassa, ja siihen minut on luotu. Tämän ratkaisun myötä poistun kuvioista ainakin melkein kokonaan, mutta tyttäreni Hilppa kuulemma jatkaa kolumnien kirjoittamista Katjan kanssa. Naapurin Masakin on sanonut olevansa mielellään Kavioliiton sivuilla, sillä Masa on omasta mielestään aika kivannäköinen kundi. Onhan se ihan jees.

Kuulette siis minusta vielä tässä toukokuun aikana, mutta ymmärrätte varmaan, että kesällä haluan rauhoittaa elämäni uuden elämän alulle saamiselle. Lähettelen välillä sitten terveisiä.

 

Oikein hyvää kevättä kaikille ja hei tsemppiä teille, jotka suunnittelette myös perheenlisäystä! I feel you. Peukku!

 

Rakkaudella,

 

Pullukka <3

Ruoho on vihreämpää siellä, missä minä kuljen.