Ole hiljaa, yritän syödä.

Välillä oikein särkee, kun katsoo omaa hevostaan. Se vaan on niin naurettavan rakas. On tajuttoman hienoa tietää mitä se miettii ja mikä sen seuraava liike on. Tämmöisiä mietteitä sitä on päässä, kun hevonen on lähdössä käsistä. Jalkapohjien aristus alkaa olla mennyttä, etenkin, jos päivänselvästi taivalletaan kohti vihreitä niittuja. Vatsa on kuin tynnyri, mutta se taas ei ole siitostammalle huono asia. Jännä onkin, että silloin kun vein Pullukan ensimmäistä kertaa miehiin, totesin nolosti, että tämä on tämmöinen pullea ratsu. Oriinpitäjä katsoi ihmeissään, että eihän tuo nyt kovin kummoinen pallo ole ollenkaan. Että kyllä siitostammalla pitääkin olla tavaraa päällä! Laihat ei meinaa tiinehtyä. No sitä pelkoa ei ole.

Ensi viikolla meinaan kutsua eläinlääkärin tutustumaan Pullukan onteloihin, ja tsekkaamaan, että kaikki on valmiina siemenen vastaanottoon. Henkisesti kaikki on ERITTÄIN kunnossa. Kiima on karmea, hyvä ettei hevolla itsellään mene jalat alta, kun niin pitää esitellä pyrstöä. Pikkuvarsat toljottavat suu auki, kun muhkea rouva iskee härskisti silmää.

Eihän siitä ole vuottakaan, kun Pullukka painoi häntä suorana Helsinki Horse Showssa. Eukko taisi pistää parastaan, koska sanoin sille, että jos vedät hyvin, saat lähteä ensi keväänä miehiin. Ja hänhän suoritti. Uskomatonta, että nyt Pullukka vaikuttaa jo täysin eläköityneeltä. Asenne ratkaisee! Jos kisamoodia ei tarvita, sitä eikäytetä. Otetaan säästömode, jolla keskitytään syömään ja nukkumaan ja haaveilemaan raskaana olemisesta. Jos Pullukka olisi ihminen, hän olisi työtävieroksuva lähiömutsi, joka tehtailee vauvoja jatkuvana putkena, ettei tarvitse astua yhteiskunnan oravanpyörään. Nyt Pullukalla on mahdollisuus tehtailla lapsia ihan luvan kanssa.

Rakkauden ratsu lähettää terpat. Naapurinpoika Masa menee huomenna ja ylihuomenna estereeneihin Kari Nevalan silmän alle. Katsotaan, josko sieltä irtoisi raporttia!

Ensi viikolla muuten starttaa Kavioliittoleiri nro 4, joka suuntautuu Portugaliin! Ans kattoo miten lämpö (+28) vaikuttaa kanssahevostelijoihin. Hasta la vista!

Tästä on vajaa vuosi. Käänt biliiv.