Kuva: Nea Levonius

Yhä hengissä! Valitettavasti ystävämme Ruotsissa ovat kovaa vauhtia vähenemässä. Onneksi korjausliikettä tehtaillaan, että sinne jäisi jokunen, jolle olla kateellinen. Ja Peder Fredricson, tietysti. Ja mielellään kuningasperhe, sillä olenhan rojalisti.

Hevosvaltakunnassa kaikki hyvin! Hilpan kanssa käytiin toissapäivänä perhekävelyllä metsässä. Perhekävelyllä tarkoitan Lasta, koiraa ja itseäni hevosen lisäksi. Kukaan ei istunut hevosen selässä. Yritimme etsiä uusia polkuja, mutta kuten yleensä, päädyimme tekemään uukkarin ja palaamaan omia jälkiämme pitkin takaisin. No, ehkä ensi kerralla.

Ken on meistä naisellisin? Ei ainakaan ihmiset, ravimies Seppo ja hänen poikansa Jarmo 😀 Kuva: Marianne

Koska aikaa on ja imurin pölypussit on loppu (hups, harmi), olen lueskellut suurin piirtein kaikki Horsemail.fi -tarinat. Sivuston ylläpitäjä Margit Ticklen on siitä erikoinen henkilö, että hän tuntuu olevan ympäri maailmaa koko ajan ja tapaavan jos jonkinlaisia supertähtiä, mm. Jessica Springsteenin haastattelu löytyy sivustolta! Suositus, jos maailman tai omat tähdet kiinnostaa. Paljon tavaraa!

Sitten kun taas kehtasin lähteä tallille, mietin mitäs Hilpan kanssa voisi puuhastella. Kuulopuheiden mukaan hän on ottanut asiakseen riehua nelivuotiaan tarhakaverinsa Miinan kanssa oikein kunnolla. Ihmekös tytöt sitten köllöttävät välillä. Koska laukka tuntuu kiinnostavan, otettiin se sitten asiaksi.

Ei me jakseta.

Ulkokenttä on ollut meille perinteisesti paikka, jossa riehuminen on kivempaa kuin maneesissa. Siksi asensin Hilpalle turvavaljaat, eli gramaanit, jotka on sivusta kiinni. Helpotti muuten kummasti selässä pysymistä. Suuren osan ajasta ne lepattivat valtoimenaan, mutta kireän paikan tullen jeesasivat kivasti. Huomasin, että Hilpan laukka on todella epätasaista, ja tarvitsee kunnon reeniä. Mikäs tässä on laukkaillessa, kun ei tunnitkaan häiritse menoa!

Siellä pötkii!

Saas nähdä millä tavalla korona rokottaa tallinpitäjää. Ihmettelen, jos en ole ainoa, joka joutuu vähentämään palveluja. Hevosiahan voi aina myydä pois, mutta kellä on nyt varaa ostaa? Nyt olisi muuten varakkaalla porukalla hyvät ostajan markkinat. Harmi, etten kuulu siihen kansanosaan.

Ratsastajan Core Challengessa on muuten nyt menossa vissiin päivä 14. Olen pikkusen jäljessä (12 eilen), ja huomasin, että jos tekee illalla liian myöhään vatsoja kolme varttia, ei meinaa oikein saada nukuttua. Viimeinen reeni oli ainakin sitä luokkaa, ettei tarvinnut miettiä onko tullut jumpattua. Suurennuslasin kanssa etsin näkyviä vatsalihaksia, koska tasapainotan toki treeniä syömällä esim. jätskiä ja pullaa. Liian hieno kroppa aiheuttaisi vain kateutta! Parempi pysytellä aisoissa. Hilpalla vissiin sama logiikka.

Tänään onkin Lapsen vuoro ratsastaa hevosemme! Jännittävää! Äiti loksahtaa taas omalle paikalleen, eli kakkoja siivoamaan ja loimea levittämään.

Voikaa hyvin! Älkääkä menettäkö hermojanne! Se ei auta enää tässä vaiheessa.