Team Hirvikallio. Kuva: Lakimiesliitto

Team Hirvikallio. Katsokaa, miten hevoset kärsivät jo lähtiessä. Kuva: Lakimiesliitto

Käytiin maastossa. Arvatkaa montako hirvikärpästä adoptoin matkalla? En jaksanut laskea. Tai siis lasken vielä. Maastoreissu loppui jo noin 27 tuntia sitten, mutta viimeinen epeli löytyi aamusella tyynyltä. Ja kyllä, kävin suihkussa. Edelleen tuntuu siltä, että porukkaa kävelee pitkin kroppaa. Olin pukeutunut beigeen takkiin ja harmaisiin housuihin. Ei koskaan enää! En tosin myöskään tiedä miten OLISI pitänyt pukeutua. Hevosista kaikki ruskeat keräsivät kunnon saaliin, Pullukalla oli vain muutama.

Ja voi kunpa tämä turhautuminen jäisi vain hirvikärpäsiin.

Ylipäänsä siis oikeasti: miksi ratsastushousujen vetoketjut aukeavat AINA itsestään? Onko tosiaan niin, että vatsan on oltava täysin litteä, että voit edes sonnustautua ratsihousuihin? Ja miksi kuitenkin parhaat tuntemani ratsastajat ovat pienimuotoisia pömppömahoja? Mitä pelleilyä tämä oikein on?

Olkoon housut, mutta entäs saappaat: miksi ne ovat niin kovia? Tai jos ne eivät ole kovia, ne ovat kohta rikki? Tai jos ne eivät ole kumpaakaan, niin ne ovat samanhintaisia kuin kesäauto. Minichapsit on kiva vaihtoehto saappaattomalle, edullinenkin. Mutta miksi, oi miksi minichapsini eivät pysy kiinni? Siksikö, koska housutkin aukeavat aina? Ovatko ne jotenkin synkassa?

Entäs kypärä. Luojalle kiitos minun pääni ei ole rakennettu kalliilla maulla. Hieno Samshield tuntui siltä, kuin joku puristaisi otsasta ja takaraivosta ja ohimoille jäisi kolot. Tyttärelle se toki sopi erinomaisesti, etten päässyt säästämään. Tässä kohtaa olin siis tyytyväinen. Mutta siis ihmetyttää tämä ”ilmastointi” kypärissä. Miten sen pitäisi ilmastoida? Miksi kypäräni on aina märkä, päivästä toiseen? Millainen ilmastointi siinä pitää olla, että ei ole märkä? Missä niitä ilmastoituja kypäriä on? Miksi en omista sellaista, vai omistanko?

Mennäänkö hanskoihin? Mennään vaan. Nykyaikaiset kumihanskat ovat ihanat. Ei tarvitse itse pitää ohjista kiinni, hanskat pitävät. Ongelma on sitten siinä, että hanksat kuluvat puhki. Jatkuvalla syötöllä saa ostaa uusia hanskoja. Ellei tee niin kuin minä: pidän nahkaisia talviratsastushanskoja kesät talvet. Ja tietty niisä on hirveä hiki. Ja taas on vaikeaa.

Mikäs tämä liivijuttu sitten on? Kaikilla on toppaliivi. Minäkin haluan pitää toppaliiviä. Milloin sitä pidetään? Kun on kylmä, laitan lämpimän takin. Kun on lämmin, otan sen pois. Mihin kohtaan se liivi laitetaan?

Miksi raippa aina katoaa? Onko se sukua sateenvarjolle? Entäs kannukset: miksi minulla on kolme (3) kannusta? Mistä se yksi tuli / mihin se yksi meni?

Onko näillä kaikilla joku yhteys peltokuvioihin?

Kuva: paranormaaliblogi.

Kuva: paranormaaliblogi.