Nyt on sähkötetty eläimen selkää! Noin puolitoista viikkoa sitten aloitin sähköshokkihoidon. Klinikalla kokeiltiin ensin, että mille tasolle asti säkäreitä voi antaa. Fyssari-Heli sanoi, että yleensä se on n. 5-8 jotain yksikköä. Meidän hevosella alko lihas sykkiä vasta kun mittarissa luki 12. Heli oli äimänä: ei ollut moista ennen nähnyt. Se on meidän tamma se!

Joo, ja sitten normaali hevonen sammuu ja alkaa kuorsata, meidän pikkutamma hyörii ja pyörii ja mietiskelee ja natustelee ja tuijottelee. Hänellä on uutta energiaa. Toisaalta: onhan hän myös kipulääkekuurilla.

Satulat on nyt sitten melko varmasti myytävänä molemmat. Viikon päästä hepalla on tsekki. Heli tulee tutustumaan hoitono tuloksiin. Sitten julkaistaan kuntoutusohjelma. Selkään ei edelleenkään mennä. Mitäpä siellä. ratsastus on yliarvostettua. Ainahan voi panostaa hyviin varusteisiin ja asianmukaiseen hoitoon! Ja ruokintaan!

Jaa muuten, lisää uutisia. Tilasin Hevosurheilun, mutta olen nyt jo kahden viikon ajan vahingossa heittänyt sen roskiin, kun luulin sen olevan mainos. Näin toimii osuuskauppaväki.

Joku voivotteli mun tilaa, kun en pääse ratsastamaan ja noin. Mua ei harmita. Musta tuntuu, että tämmöset oudot vastapallot tuo pikkusen perspektiiviä koko hommaan. Ehtiihän sitä!
Ja hei: ripuli on tiessään! Voiko enempää toivoa?