Nämä ihanat pöksyt ovat nimeltään Euro-star Ellvera, ja näyttäisivät vähän samalta kuin ne meikän.

En tiedä kuka on mahtanut keksiä ratsastushousut, mutta olisi saanut miettiä vielä. Jokuhan siinä on vinksallaan, jos joka toisella naisella aukeaa ratsastushousujen vetoketju itsestään! Voiko aina olla kyse siitä, että minä olen liian lihava? Väitän, että vaikka en joskus muinoin ollutkaan, housujen vetska aukesi silti omia aikojaan. Viimeistään loppukäynnin aikana huomasi harjoitelleensa tuimana koko tunnin hyvin ilmastoidut housut jalassa. Miesopettajan mielestä varmasti yksi seksikkäimmistä näyistä ikinä. Rivi rouvia jumpsuttaa harjoitusravissa vetskari levällään.

Ja sitten näin valon. Olin toki ollut viime kesänä juuri valaistumassa viisi viikkoa Filippiineillä muutaman hurupään kanssa, kun saavuin laihana tyttönä takaisin. Siitä sitten kantapaikkaani Hipposportiin koluamaan tarjouskoria, ja kas sieltähän tarttuivat käteeni uudenlaiset, juoksuhousumaiset ratsastushousut. Ne olivat melko joustavat, ja katsoin, että juu, noihin mahdun, ja otin ne. Sitten tuli talvi, ja semmoiset hepposet pöksyt unohtuivat kaapin pohjalle. Nyt, kun kesä taas sai, muistin, että hitokseen, mullahan on hienot uudet housut kaapissa! Otin ne koeajoon Portugaliin. Väitän, että osasyy siihen, miksi ratsastin siellä niin taitavasti, oli se, että VETOKETJUNI OLI KIINNI, KOSKA SITÄ EI OLLUT! Miten voi olla mahdollista, että moiset pökät keksittiin vasta nyt? Onko teillä aavistustakaan siitä, miten ihanaa on pyyhkäistä kesken tunnin etumustaan vain muistaakseen, että aijoo, eihän näissä ole vetoketjua! Se on maailman hienoin tunne.

Haluan, nyt jakaa tämän ilon, koska myös Teillä on mahdollisuus liittyä meidän valaistuneiden joukkoon! Osta sinäkin housut, joissa ei ole vetoketjua, ja sinulla on yksi huoli vähemmän elämässäsi!

Kas, näissähän on joku ilmaraitakin sivussa!

Katsokaa miten ihana, tasainen alue siinä, missä voisi olla tyhmä vetoketju.

Alue, jossa oli joskus pylly, mutta on nykyään pyllynkaltainen alue, jossa toki GRIPPI.