Moi! Olen Urho Kepponen, maalaispoika. Minä juon nyt teetä.

Kuulemani mukaan Horse Show’ssa myytiin Equestrian Stockholmin satulahuovat loppuun. SATULAHUOVAT! Näyttää vahvasti siltä, että jokunen heppa saa joulupukilta pehmeän paketin. On toki kiva, että hevosella on sävykkäät tuotteet päällään, mutta jos sen viisikymppiä pistäisi valmennukseen, niin olisikohan se parempi? Varmaankin hyvin yksilökohtaista tämä. Mehän Hilpan kanssa kierrätetään kahta satulahuopaa, koska loput ovat koko ajan kadoksissa, tai koska nämä kaksi ovat hyviä. Millainen on sitten hyvä satulahuopa? Sellainen, joka pysyy paikallaan. Väristä riippumatta.

Onko siellä vielä?

Lapsi kysyi viime viikolla mitä haluan joululahjaksi. Tajusin siinä hetkessä, että saakeli, sehän tosiaan tulee, joulu. Jos olisi kerrankin viisas, saattaisi saada hankituksi lahjat ennen 23.12. Mitä hevosihmiselle sitten lahjaksi? Lahjakortti on aina toimiva. Vaikeampi on keksiä mitä sellaiselle kivalle ihmiselle, jota haluaa muistaa jollain järkevällä, mutta ei hassata siihen miljoonia. Yksi ratkaisu tuli minulle kuin tilauksesta sähköpostin muodossa. Muuan Marja-Liisa oli kehittänyt omaan tarpeeseensa kauniin teesihdin, jonka REIÄT OVAT RIITTÄVÄN PIENET! Marja-Liisan elämä meni uusiksi, kun rekka-auton rengas tuli moottorista läpi ja Marja-Liisa sai pahan kaularankavamman.  Kaikki tekeminen piti miettiä uusiksi, koska kroppa ei toiminut enää samalla tavalla kuin ennen. Hän mietti mitä kohti lähtisi kulkemaan. Eläinten suurena ystävänä Marja-Liisa kehitti hienot MARHA’S sihdit, joilla teenjuonti nousee ns. nextille levelille. Marja-Liisaa korpesi, kun teelehdet solahtavat aina teen sekaan, ja roskia saa syljeskellä pois. Eihän semmoinen peli vetele. Tämäpä on nerokasta! Kaunis esine, josta on vastaavaa hyötyä. Ja samalla saatiin kuvaan hevos-, kissa- ja koirahahmot niistä innostuneille.

“Ei mua varten olis tarvinnu keittää!” – Unique Sign

MARHA’S tuotteita ei saa vielä ihan jokaisesta niemen nokasta ja saarelmasta, joten eiköhän aloiteta porukalla ilosanoman levittäminen. Tällainen yritteliäisyys on kunnioitettavaa ja lisäksi tuo positiivista tunnelmaa teepöytään. Kavioliiton lukijoille on kehitetty tähän nyt hintarieha:  MARHA’S -nettikaupasta teesihdeistä saa alennuksen, kun tarjoaa sinne koodin messut19. Kaupassa myydään myös omia teelaatuja, jotka sopivat kivasti siihen kupeeseen. Kaikki nimet ja mallit on haettu ihan ehdoista eläimistä, jotka asuvat Marja-Liisan ranchilla.

Sihti kannattaa pestä ennen käyttöä. Se kestää konenpesun.

Kiitos, hovimestari!