Tapahtui niinä päivinä, että Pullukalle tuli eläinlääkäri tarkistamaan tiineyden tilaa. Kaksi viikkoa sitten emäntänsä  ja hänen kaksi alaikäistä apuriaan kuskasivat aamuhämärissä, vaaroja uhmaten kaksi pöntöllistä Levisonn-orhin miehuutta kahden tamman käyttöön. Toinen heistä oli Rouva Joufflu, kotoisammin Pullukka tai Pulde, toinen jääköön nimettömäksi kaunottareksi. Nimettömän kaunottaren raskaustesti tehtiin eilen, ja se näytti kahta viivaa, eli jees. Tänä aamuna Pullukan raskaustesti näytti myös kahta viivaa. Päätelmä: hyvin kuskattua spermaa, selkeesti.

Samana aamuna kävi siltäkin osin älytön tuuri, että oltiin sovittu Hilpan vuosittainen valokuvaus valokuvaaja-kaverini Annan kanssa, ja eikös saatu kerta kaikkiaan näyttävät kuvatkin vielä tapahtuneesta. Hyvät biorytmit!

Iloinen ultraaja ja riemastunut hännänroikottaja. Kuva: Anna Aalto

Siel se on! Kuva: Anna Aalto

Saatan vähän rakastaa tätä muumia. Muumia itseään kiinnostaa ns. ei yhtään. Kuva: Anna Aalto

Nyt on ainakin lupaukset pidetty, mitä Pullermanniin tulee. Lupasin sille viime syksynä, että jos hyppäät asianmukaisesti HIHS:ssä, saat tiinehtyä kevät-kesällä. Homma hoidettu!

Seuraava lupaus oli, että jos jysähdät tästä tiineeksi, niin lupaan viedä sinut heti laitumelle. Tänään hoidettiin tämä. Käveltiin yhdessä, koira, minä ja Pullukka kesäillassa parin kilsan kävelymatka laitsalle. En ihan äkkiä keksi mikä voisi olla ihanampaa tässä maailmassa. Saattaa toki olla, että huomenna alkava loma vaikuttaa myös omaan tunnelmaani. Ei sitä kyllä Pullukan raskauskaan hillitse.

On tää vaan pirullisen ihanaa, tiettekö!

Loppuun vielä Pullukan Oscar-puhe:

Haluan kiittää Katjaa, koska hän maksaa kuulemma ylläpitoni. Haluan kiittää myös hänen lastaan, joka on kilpaillut minulla paljonkin ja menestyksekkäästi. Kiittäisin myös isääni ja äitiäni, mutta kun en muista keitä he ovat, kiitän eläinlääkäriäni Hanna Nikanderia ja tallinomistaja Petra Hackmania. Haluan kiittää myös Petra B:tä, joka on jeesaillut millon minkäkin asian kanssa. Viimeksi kiittäisin toista aviomiestäni Levisonnia. Kiitos!

Haluaisin myös muistuttaa kaikkia tammoja siitä, että hei, teillä on oikeus laitumeen ja tiineyteen! Vaatikaa niitä! Kiitos vielä! #metoo”

Nämä hyväkkäät toivottivat Pullukan tervetulleeksi sikaosastoon eli laitumelle. Vasemmalla Hilpura. Kuva: Anna Aalto

No niin, moido! Mee jo.