Kattokaa miten hieno lapsi mulla on!

Suokaa anteeksi, en ole ehtinyt kirjoittaa! On nimittäin pitänyt hoitaa työmaa pois LOMAN alta ja ajella tallille hoitelemaan a) Hilppaa ja b) äitiään. Paitsi että juuri kun olin torstaina lähdössä ultrausta seuraamaan, eläinlääkäri soitti ja kertoi, että sähköt on piu. Ei voi ultrata. Perkule, ei siinä sitten auttanut kun lähteä työhön ja odotella, että ell hoitaa hommat itse. Ja koska hän on PARAS, hän hoiti. Tuli komento: ”Huomenna siemennys!”

Asia klaar! Sovin lapsen ja Aimon kanssa, että lähtevät mukaan siemenenhakuun, sillä viimeksikin olivat, ja silloin natsasi. Ei voi riskeerata.

Gigolo van Paemel, ”kaikkensa” antaneena.

Pe-aamuna sitten startattiin ajoneuvo yhdeksän jälkeen ja ajettiin Halikon Shellille, jossa UROS odotteli hevosautossa. Siemenet oli pakattu taas laatikkoon ja ojennettiin meille. Käytiin autossa morjenstamassa Gigiä ja lähdettiin Pullukan luo.

Kohteessa Pullukan luona meille kerrottiin, että Pullukka oli jo kaksi päivää ollut niin seksuaaliviettinsä armoilla, että oli unohtanut syödä ja ruikki vaan laitumen laidalla naapurilaitsan NUORTA TAMMAA katsellen. Pride jne. Vihdoin Pulde saisi täyttymyksen.

Taas kerran homma eteni niin, että ell-Hanna sanoi, että pidä kiinni nyt, ettei se lähde, kun laitan tän siemenen sisään. Hohhoijaa, nauroin, ja syystä: Pullukka TYÖNSI  itseään kohti Hannan kättä. Hän oli ns. VALMIS. Ja tottahan se oli: ovulaatio oli juuri käynnissä.

Siemenet tänne ja vähän äkkiä.

Mä puren, jos teet äitille jotain!

Samaan aikaan kuulin, että kavioliittokaverin varsa oli syntynyt kuolleena ja tamma oli lähtenyt Irina Kokon tallille hoivaamaan orpoa varsaa. Siis samalle tallille, jossa Pullukan tuleva aviomies on! Tamman ja varsan yhyttäminen meni hyvin, kunnes tammalle iski joku virus ja nyt herrasväki on Viikissä. Esirukoilkaa kanssamme, että uusperhe selviää!

Sydän.

Nyt sitten istutaan kädet ristissä siitäkin syystä, että Pullukka tiinehtyy. On se vaan niin kerta kaikkisen elementissään tuossa äitiyshommassa. Lennin kanssa homma sujuu hienosti, ja pikkumies osaa jo olla tosi kivasti hoidon kohteena. Pesuja on tehty ja eri paikkoja rapsuteltu ja kokeiltu. Riimukin on ollut päässä jo monta kertaa.

Nyt lähden Hilpan kanssa derbykentälle, ens kertaan, moro!

Hei, ja muistakaa ostaa liparit Ratsastuskeskus Ainon Nations Cupiin! Sehän on jo ensi viikolla. Siel nähdään!

Koodilla KAVIOLIITTO saa päiväliput Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan 2 YHDENHINNALLA

Alennuskoodi on voimassa NYT.

Suora linkki lippukauppaan https://ratsastuskeskusaino.tapahtumiin.fi/fi/events/e/aino-nations-cup-finland/5c77df7932567b732b8b4576