Tällä kertaa kävi sitten niin, että vaikka asianmukaisella työryhmällä haettiin sperma ja kaikki, ei toivottua tulosta syntynyt. Vielä. Pullukka ei siis ole tiine. Uskomme, että syy juontaa lievään stressitilaan, joka aiheutui uuteen laumaan liittymisestä. Korjasimme nyt ainakin sen tilanteen, ja Pullukka ja Lenni saavat toistaiseksi laiduntaa kaksin. Uusi siemennys tehdään ensi viikolla, tietysti, koska me ollaan lapsen kanssa KAVIOLIITTOLEIRILLÄ!

Käytiin nopeasti tarkistamassa Hilpan meininki myös, ja Lapsi joutui ankaran piirityksen kohteeksi.

Kerran vielä siemennetään, sitten saa olla tältä kesältä. Jos ei nasahda, niin sitten ei. Joka tapauksessa Pulde muuttaa syksyllä tänne Keiteleelle, jossa nyt jännityksellä odotetaan kuka tulee missäkin vaiheessa ja ottaa minkäkin huoneen! Me otettiin koiran kanssa jo ainoa parivuode, koska meitä on kaksi.

Olipa helppoa kasata kamat viikon reissua varten, kun ei lähde hevonen mukaan! Parit housut ja pari paitaa, hops heps, valmis! Ja matkakin meki vinhasti, kun ei tarvinnut varoa kurvailemasta. Ja ehkä hienointa: lapsi ajoi osan matkasta. On tää vaan hienoa!

Nyt vaan sitten peukaloa pystyyn, että Pullukan seuraava siemen jäisi itämään.

Lenni on kasvanut noin metrin!

Tulevan viikon postaukset tulevat siis Keiteleen Wanhan Koulun Tallilta, beware!

Makupala tulevasta. Kyllä ratsastuksenjälkeinen nainen vaan on kaunis!