Kävipä niin hassusti, että kun oltiin Hauholla katsomassa Pullukkaa ja Hilppaa, saimme salaisen tehtävän. Kartanon rouva Tössä kävi kysymässä, että voitteko ottaa kotimatkallenne mukaan Laatikon, joka jäisi matkan varrella Riihimäelle. Me oltiin, että tottahan toki. Laatikossapa olikin Ludwig von Bayernin spermaa! Mikäs siinä oli ihmisen matkaan lähtiessä. Tyttäreni tuijotteli epäluuloisena lootaa. ”Ei se sieltä mihinkään hölsky,” sanoin, koska lapsi (14v) näytti siltä, että kohta on paha mieli. Kyllä kuulkaa nauru maittoi, kun soitin pojalleni (15v) kotiin, että tulossa ollaan, siskollas on tossa laatikollinen spermaa sylissä. Ei halunnut kuulla tarkentavia. On hienoa olla aikuinen ja nauraa laatikolliselle spermaa! Eikä kenen tahansa, on meinaan kaverilla kaulaakin niin, että riittää.

Olen komea ja tiedän sen.

Olen komea ja tiedän sen.

Juuri sillä kellonlyömällä yo. poika odotteli evästä sisätiloissa, lähetti kuitenkin terveisiä:

Tässä sitä sitten on.

Tässä sitä sitten on.

Moi tytöt! Tosi kivaa kesää teille kaikille! Olen käytettävissä antime you want! T. Ludde <3

Moi tytöt! Tosi kivaa kesää teille kaikille! Olen käytettävissä anytime you want! T. Ludde <3

Semmonen liukas-lätkä! On ne oriit vaan yhen lajin venkuloita.

Samassa pihapiirissä kuitenkin asuu eräs tyyppi, joka käytännössä hallitsee aluetta jos minulta kysytään. Perimätiedon mukaan hän on ollut 34-vuotias jo joitakin vuosia. Itse hän ei kommentoi ikäkysymystä millään tavoin.

Mä oon Matilda. Whatever.

Mä oon Matilda. Whatever.

Ja ei kun kesää kohti sitten vaan! Moi ny!