Äiti, tuu avaamaan, täällä huutaa Hilppa!

Tänään meni päivä aika lailla hevostellen. Olin jostain ihmeen syystä luvannut liikuttaa kahta hevosta omani lisäksi, joten onhan siinä. Ensimmäinen oli pikkuinen tamma, jolla menin myös perjantaina ja suhteemme on hyvä. Toinen oli Hassu Tamma, jonka liikesarjat riippuvat pitkälti biortymeistä, tuulen suunnasta jne. Ihan okeisti meni, jollei olla hienohelmoja. Ja koska hiki alkoi olla mittava, päästinkin oman pikku lihapullani maneesiin villisti juoksemaan. Hän kaahasi lähes joka kierroksella ovelle, joten olinkin ovela, ja asensin oven eteen ns. radalle kavaletin. Niinpä Hilppa, aina kurvatessaan ovelle, joutuikin kavaletin juureen ja joutui hyppäämään. Kas! Kiva leikki! Kohta asensin siihen jo toisenkin kavaletin, ja niin viiletti pieni hevonen oven ohi ihan vahingossa ja INNOISSAAN! Olen nero. Rupeaman päätteeksi pikkuhevonen laitettiin pitkäst’ aikaa kävelykoneeseen.

Huomenna on Ratsastuskeskus Ainossa Rodrigo Pessoan klinikka. Voi itku että olen odottanut tätä! Niinpä jätän kaikki eläimeni heitteille ja kaahaan töistä suoraan Järvenpäähän. On uskomattoman hienoa päästä katsomaan mitä hän tuumii. Rodrigohan muuten voitti ensimmäisen maailmancupin osakilpailunsa juuri Suomessa! Hänen on rakastettava maatamme.

Tulin kotiin ja avasin telkkarin: maailmancupin finaali Göteborgissa. Kyllä meitä nyt hellitään! Melko epäjännittävä se tosin oli, koska Steve Guerdat voitti. Ilahduttavaa oli nuoren Kullo Kenderin nousu moiselle tasolle. Respect!

Nyt olen ihan poikki ja menen potslojolleen, raportoin tiistain sitten Pessoasta. Cheers!

Kuvat: Nea Levonius <3