Oi niitä aikoja! Tässä Portugalissa ekaa kertaa. Kuvassa OLYMPIALAISIIN kvaalannut Ecuador, siis tuo hevonen. Mies on paikan isäntä, Diogo Senior. #horsexplore

Ei hätää, täällä ollaan! Just olen lähdössä ratsastamaan ja äsken tulin tekemästä Kavioliitossa-podcastia toverini Teemu Ahteen kanssa. Se on kyllä rikollisen hauska tapa viettää aikaansa. Jos huumori on lainkaan läsnä arjessasi, kuuntele ihmeessä! Tosikot eivät välttämättä saa podista yhtä paljon irti. Tai tästä blogistakaan. No mutta. Podi löytyy täältä.

Karmea savotta ollut juntata kaikkia vanhoja juttuja tälle uudelle sivulle. Tekstit asettuivat ihan jees, mutta kuviin Word Press oli ystävällisesti tehnyt viiden, jopa kuuden kappaleen tallennukset, kaikki eri koossa. Pyytämättä ja yllätyksenä. Siinä kun poistelee ylimääräisiä kuvia 851 postauksesta, alkaa arvostaa omaa blogiaan ihan eri tavalla. Matka jatkuu!

Tässä kuvassa seikkailee Koru- ja hevosmies Arvi aikaan ennen omaa hevosta! Valkkuna tuolloin Antti Jurvanen.

Mulla alkoi nyt loma! Mitäkö mielessä? No: aiomme Hilpan kanssa kehittyä ratsukkona, tietenkin. Ilmoittauduimme mm. kenttäratsastustunnille. Mennään samaan paikkaan, missä oltiinkin jo vuosi sitten tutustumassa ja tällä kertaa laitetaan nastat alle. Jipii! Saas nähdä stoppaako jokaisen aidan kohdalla. Tämä on tulollansa vasta parin viikon päästä. Sitä ennen saatetaan ehkä huitaista jotkut kisat, koulu tai este, se jää nähtäväksi. Sain nimittäin juuri parahiksi kaverilta trailerin koeajoon. Pääsee paikkoihin!

Tässä Esko Eerikäinen Radio Novasta ylittää esteen Pullukalla HIHS:ssa joku vuosi sitten. Kuva: Anna Aalto

Kolmen viikon kuluttua pannaan taas Hilppa peltoon ja matkataan Poppanan luokse Keiteleelle, sillä Kavioliittoleiri starttaa viidennen kerran Wanhan Koulun tallilla! Sen jälkeen saatan vetäytyä Pirkanmaalle mökkeilemään ja kirjoittamaan KAVIOLIITTOKIRJAA! Niin että hommat ei lopu, se on selvä!

Äskettäin muuten horistiin Teemu ”Ahteemu” Ahteen kanssa podcastissa varusteista. Yllättävää kyllä, saatiin siitäkin karmea naurunremakka aikaiseksi. Edellinen jakso tehtiin tiistaina, ja se on otsikolla NEUVOT, JOITA ON SAATU. Viimeiseksi mainittu on ulkona Radioplayssa nyt!

Ja tässä meidän Poppana tänään! Kiitos kuvasta Pia Heikkilä!